Πέμπτη 18 Οκτωβρίου 2012

ΠΟΙΟΙ ΑΠΕΡΓΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΠΕΜΠΤΗ 18 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2012


Τι θα λειτουργεί και τι δεν θα λειτουργεί

Θα παραλύσει η χώρα την Πέμπτη καθώς η ΓΣΕΕ και η ΑΔΕΔΥ έχουν προκηρύξει 24ωρη απεργία και έχουν προγραμματίσει τη διοργάνωση συγκεντρώσεων.

Λόγω της πανεργατικής απεργίας αναμένεται να προκληθούν προβλήματα στη λειτουργία δημοσίων υπηρεσιών, σχολείων, νοσοκομείων, ασφαλιστικών ταμείων, ΔΕΚΟ και στα αεροδρόμια (οι ελεγκτές εναέριας κυκλοφορίας προσανατολίζονται σε στάση εργασίας από 10 π.μ. έως 1 μ.μ.), αναφέρει το iefimerida.gr

Την ίδια ημέρα κλειστά θα παραμείνουν με απόφαση της Εθνικής Συνομοσπονδίας Ελληνικού Εμπορίου, τα εμπορικά καταστήματα.
--> Επίσης, η ΓΣΕΒΕΕ (Γενική Συνομοσπονδία Επαγγελματιών Βιοτεχνών Εμπόρων Ελλάδος) συμμετέχει στις πανελλαδικές κινητοποιήσεις την Πέμπτη 18 Οκτωβρίου καλώντας όλους τους μικρομεσαίους επιχειρηματίες (επαγγελματίες, βιοτέχνες, εμπόρους) να κλείσουν τις επιχειρήσεις και καταστήματά τους.

Κλειστά όμως θα είναι την Πέμπτη και τα περίπτερα, καθώς η Ομοσπονδία Επαγγελματιών Ενοικιαστών Περιπτέρων και Καπνοπωλών Ελλάδος ανακοίνωσε τη συμμετοχή της στις απεργιακές κινητοποιήσεις.

Στις κινητοποιήσεις θα συμμετέχουν και η ΠΝΟ, με αποτέλεσμα όλα τα πλοία να μείνουν δεμένα στα λιμάνια.

Mετ΄εμποδίων θα πραγματοποιηθούν οι μετακινήσεις των πολιτών καθώς οι εργαζόμενοι στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς συμμετέχουν στην 24ωρη απεργία ΓΣΕΕ - ΑΔΕΔΥ.

Αναλυτικά στην Αττική:

- Τα τρόλεϊ του ΗΛΠΑΠ δεν θα κυκλοφορήσουν καθόλου.
- Οι συρμοί του ΟΣΕ και του Προαστιακού δεν θα κυκλοφορήσουν καθόλου.
- Το Μετρό, ο ΗΣΑΠ και το Τραμ θα λειτουργούν κανονικά από τις 9 το πρωί. Οι συρμοί του Μετρό θα κινούνται μέχρι το σταθμό «Δουκίσσης Πλακεντίας».
ΠΡΟΣΟΧΗ: ΚΛΕΙΣΤΟΙ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΟΥΝ ΟΙ ΣΤΑΘΜΟΙ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΚΑΙ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ!
- Τα λεωφορεία του ΟΑΣΑ θα κυκλοφορήσουν από τις 9 το πρωί έως τις 9 το βράδυ.
- Τα ταξί δεν θα κυκλοφορήσουν από τις 08.00 έως τις 17.00.

Στη Θεσσαλονίκη:
- Τα λεωφορεία του ΟΑΣΘ θα κυκλοφορήσουν από τις 09.00 έως τις 20.00.
- Τα ταξί δεν θα κυκλοφορήσουν καθόλου.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ σχολιάστε κόσμια