Τετάρτη 10 Οκτωβρίου 2012

ΠΑΡΑΠΟΜΠΗ ΤΟΥ ΠΡΩΗΝ Γ.Γ. ΤΟΥ Δ. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ


Να σημειωθεί ότι ο πρώην Γενικός Γραμματέας του δήμου Θεσσαλονίκης βρίσκεται υπό προσωρινή κράτηση ήδη από το περασμένο καλοκαίρι

Την παραπομπή σε δίκη του πρώην Γενικού Γραμματέα του Δήμου Θεσσαλονίκης εισηγήθηκε ο Εισαγγελέας Πλημμελειοδικών, Λ. Τσόγκας, με την κατηγορία της νομιμοποίησης εσόδων από παράνομες δραστηριότητες.

Σύμφωνα με την ανωτέρω εισήγηση του Εισαγγελέα στο Συμβούλιο Πλημμελειοδικών, το πλεόνασμα των 794.890,21 ευρώ που βρέθηκε κατατεθειμένο σε τραπεζικούς λογαριασμούς τού Γ.Γραμματέα δεν ανταποκρίνεται ούτε δικαιολογείται από τα εισοδήματα που δήλωνε στις αρμόδιες φορολογικές αρχές.

Ο ίδιος ο πρώην Γ. Γραμματέας αρνείται τις κατηγορίες και ισχυρίζεται ότι τα ως άνω χρηματικά ποσά προήλθαν από τη μισθοδοσία του, το εφάπαξ που έλαβε καθώς και επενδύσεις σε ομόλογα που είχε πραγματοποιήσει στο παρελθόν. Να σημειωθεί ότι ο πρώην Γενικός Γραμματέας του δήμου Θεσσαλονίκης βρίσκεται υπό προσωρινή κράτηση ήδη από το περασμένο καλοκαίρι, με τις κατηγορίες της υπεξαίρεσης και της πλαστογραφίας.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ σχολιάστε κόσμια