Πέμπτη 11 Οκτωβρίου 2012

Η ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΟΥ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟΥ ΤΗΣ ΑΠΑΤΗΣ


Το Ελληνικό Ινστιτούτο κατά της Απάτης (HellenicACFE – www.acfe.gr), με την αρωγή της Ελληνοαμερικανικής Ένωσης (www.hau.gr), διεξάγει το πρώτο ετήσιο Antifraud Συνέδριο στην Ελλάδα, με θέμα "Η Αντιμετώπιση του Φαινομένου της Απάτης" στις 18 Οκτωβρίου 2012, στο Συνεδριακό Κέντρο της Εθνικής Ασφαλιστικής, στην Αθήνα.

Το Ελληνικό Ινστιτούτο κατά της Απάτης (HellenicACFE – www.acfe.gr), με την αρωγή της Ελληνοαμερικανικής Ένωσης (www.hau.gr), διεξάγει το πρώτο ετήσιο Antifraud Συνέδριο στην Ελλάδα, με θέμα "Η Αντιμετώπιση του Φαινομένου της Απάτης" στις 18 Οκτωβρίου 2012, στο Συνεδριακό Κέντρο της Εθνικής Ασφαλιστικής, στην Αθήνα.

Το Συνέδριο αυτό διοργανώνεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα με τη συμμετοχή ως εισηγητών διακεκριμένων προσωπικοτήτων που έχουν διαδραματίσει διαχρονικά σημαντικό ρόλο στην καταπολέμηση κρουσμάτων απάτης.

Πρόγραμμα

Το Πρόγραμμα του Συνεδρίου, το οποίο βρίσκεται στο τελικό στάδιο διαμόρφωσης, θα περιλαμβάνει τα εξής:

*Απάτη στις Οικονομικές Καταστάσεις (Financial Statement Fraud)

*Σύγχρονη Ηλεκτρονική Απάτη & Διαδικτυακές Συμπεριφορές Υψηλού Κινδύνου

*Εσωτερικός Έλεγχος & Απάτη

*Η Νομική πλευρά της Απάτης

*Ο ρόλος της Γραφολογίας στην Αντιμετώπιση της Απάτης

*Πρόληψη κρουσμάτων Απάτης με τη χρήση της τεχνολογίας

*Αξιολόγηση Λειτουργικού κινδύνου και Απάτη. Συνέργειες για τη θωράκιση του Οργανισμού

*Ασφαλιστική Απάτη

*Whistleblowing

*Fraud Awareness Training

*Διαμόρφωση ενός αποτελεσματικού Antifraud Προγράμματος για την πρόληψη/αποτροπή κρουσμάτων Απάτης.

Την ανάπτυξη των θεμάτων θα συνοδεύουν παραδείγματα πραγματικών περιπτώσεων, ενώ θα γίνει Παρουσίαση αποτελεσμάτων Ερευνών σχετικά με Απάτες τόσο σε ελληνικό όσο και σε διεθνές επίπεδο.

Η εκδήλωση θα ολοκληρωθεί με ανοιχτή συζήτηση με θέμα:

«Η Απάτη στην σημερινή οικονομική συγκυρία – Σύγχρονες τάσεις – προκλήσεις».

1 σχόλια :

Δάνεια με lightream ©


LightReream Η καλύτερη εταιρεία online δανείου είναι εδώ για να σας παραχωρήσει αυτό το δάνειο που αναζητάτε χωρίς άγχος ή πολλά χαρτικά εργασία χωρίς κρυφή πληρωμή. Έχετε διαταραχθεί από πού να πάρετε ένα δάνειο; απορρίφθηκε από τις τράπεζες λόγω της χαμηλής πιστωτικής σας βαθμολογίας; Ή ανησυχείτε για το δανεισμό online.

Ανησυχείτε περισσότερα επειδή τα δάνεια lightream θα σας δώσουν ένα δάνειο για ένα επιτόκιο τόσο χαμηλό όσο 3%. Επικοινωνήστε μαζί μας (lightreamloansinc@gmail.com).

Οι υπηρεσίες μας περιλαμβάνουν. Επιχειρηματικά δάνεια, δάνεια αυτοκινήτων, δάνεια σπιτιών, φοιτητικά δάνεια, πραγματική χρηματοδότηση, επενδυτής ακινήτων, δάνεια κατασκευής, στεγαστικά δάνεια. Τα καταναλωτικά δάνεια, τα δάνεια FHA, τα προσωπικά δάνεια, τα δάνεια αυτοκινήτων Andetc.

Το LightReream προσφέρει δάνεια χωρίς κρυφές πληρωμές από 1.000 έως 20.000.000 ευρώ / USD / λίρες για διάρκεια 1 έως 20 ετών. Είμαστε στη διάθεσή σας σε όλες τις ώρες της ημέρας. Οι μέθοδοι μας είναι απλές και σύντομες που σημαίνει ότι μπορείτε να εφαρμόσετε και να πάρετε ένα δάνειο εντός 24 ωρών.
Μην διστάσετε, μην αφήσετε την οικονομική επιβάρυνση να σας πνίξει. Μην αφήνετε τη χρηματοδότηση να σταματήσει αυτή η επιχείρηση, να σας στερήσει από αυτό το μηχάνημα, ένα νέο αυτοκίνητο ή ένα νέο σπίτι.

Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα στις επίσημες διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου

Email 1: (lightreamloansinc@gmail.com)
Email 2: (lightreaminc@zohomail.com)

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ σχολιάστε κόσμια