Τετάρτη 24 Οκτωβρίου 2012

ΚΑΝΤΕ ΤΗΝ ΕΥΕΛΠΙΔΩΝ ΠΑΡΚΟ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ



         
           Τις προάλλες γίναμε όλοι μάρτυρες μίας πραγματικής τραγωδίας στα δικαστήρια, μία ανθρωποκτονία και ένας τραυματισμό. Το απαράδεκτο δεν είναι το αποτέλεσμα, το τραγικό είναι η απίστευτη ανοχή των υπευθύνων σε κάθε μορφή εγκληματικότητας όλα αυτά τα χρόνια με αποτέλεσμα να οδηγηθούμε σε αυτό το δήθεν από όλους κατακριτέο περιστατικό.


           Και που κατέληξε όλο αυτό; Να την "πληρώσουν" πάλι οι μάχιμοι δικηγόροι, οι οποίοι σε μία νύχτα έγιναν όλοι ύποπτοι και αναγκάστηκαν να περνούν καθημερινά από έλεγχο μέσα από τις ακτίνες λες και αυτοί δημιούργησαν το πρόβλημα.

           Και όχι μόνο αυτό αλλά εκτός από την "ξεφτύλα" του να νιώθεις καθημερινά ύποπτος για κάτι το οποίο ποτέ δεν έχεις κάνει, να έχεις να αντιμετωπίσεις και ένα σύλλογο που αδιαφορεί και απλώς απέχει. Ποια η παρέμβασή του στα μέτρα ασφαλείας;
--> Οι μεγάλες κουβέντες και η δήθεν σύσταση επιτροπής που θα συζητήσει το ζήτημα δεν ήταν αρκετά θα μπορούσε να σχολιάσει κανείς. Έφεραν αποτέλεσμα; ΟΧΙ. Αρκούσε απλώς μία παρέμβαση για να είναι ανοιχτές όλες οι είσοδοι με αποτέλεσμα να μην περιμένουμε για να μπούμε στην Ευελπίδων λες και είμαστε πρόβατα έτοιμα για σφαγή. Βέβαια με τέτοια γραμμάτια προείσπραξης δεν νομίζω πως απέχουμε πολύ.

           Και ήρθε τώρα ο καιρός, οι 3-4 μερούλες του πανικού και των ειδήσεων τελείωσε και τώρα ξανά κυλούν όλα αρμονικά. Έλεγχος σε κανένα δε γίνεται, πρεζάκια κοιμούνται στο γκαζόν έξω από το κτίριο 2, αθίγγανοι τσακώνονται έξω από το κτίριο εννιά, και οι δικηγόροι και οι δικαστές λείπουν από τις δουλειές τους γιατί απλώς "απεργούν"

           Γιατί δε κάνετε την Ευελπίδων πάρκο να τελειώνουμε, αφού δεν έχετε σκοπό να δουλέψετε τουλάχιστον βάλτε ένα εισιτήριο στην είσοδο σαν να είναι μουσείο μπας και βγάλει τουλάχιστον το χρεοκοπημένο μας κράτος κανένα "ψιλο". . . .

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ σχολιάστε κόσμια