Τρίτη 6 Νοεμβρίου 2012

ΝΕΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ: ΕΞΑΓΟΡΑΣΙΜΕΣ ΟΙ ΠΟΙΝΕΣ ΦΥΛΑΚΙΣΗΣ ΜΕΧΡΙ 5 ΕΤΗ


Εξαγοράσιμες είναι οι ποινές φυλάκισης μέχρι τα πέντε χρόνια που επιβάλλονται από τα δικαστήρια σύμφωνα με το νομοσχέδιο «μαμούθ» για τις ρυθμίσεις του νέου μεσοπρόθεσμου πλαισίου δημοσιονομικής στρατηγικής 2013-2014 που κατατέθηκε στην Βουλή και αναμένεται αύριο η ψήφισή του.

Ειδικότερα, σύμφωνα με το νομοσχέδιο (παράγραφος ΙΓ) αντικαθίσταται η παράγραφος 1 του άρθρου 82 του Ποινικού Κώδικα και η νέα παράγραφος προβλέπει ότι οι ποινές φυλάκισης μέχρι πέντε χρόνια μετατρέπονται σε χρηματικές ποινές, εκτός αν ο δράστης είναι υπότροπος, οπότε το δικαστήριο μπορεί να κρίνει ότι δεν πρέπει η ποινή να μετατραπεί σε χρηματική.

Αναλυτικότερα, η σχετική διάταξη προβλέπει ότι οι ποινές μέχρι ένα έτος μετατρέπονται σε χρηματικές ή πρόστιμο. Οι ποινές από ένα έως πέντε έτη μετατρέπονται σε χρηματικές, εκτός εάν ο δράστης είναι υπότροπος και το δικαστήριο με ειδικά αιτιολογημένη απόφασή του κρίνει ότι απαιτείται η μη μετατροπή της ποινής για να αποτραπεί ο δράστης από την τέλεση άλλων αξιόποινων πράξεων.

Επίσης, σύμφωνα με άλλη διάταξη, η κάθε ημέρα φυλάκισης ή κράτησης υπολογίζεται από 5 έως 100 ευρώ, αντί των 3 έως 100 ευρώ που ισχύει σήμερα.

Ακόμη, το νομοσχέδιο προβλέπει ότι τα ποσά από τις χρηματικές ποινές και τα ποσά από τη μετατροπή των στερητικών της ελευθερίας ποινών (φυλάκιση) «προσαυξάνονται κατά την είσπραξη κατά 110%» από 100% που ισχύει σήμερα.

Παράλληλα, διπλασιάζεται το δικαστικό ένσημο επί της αξίας που αναγράφεται στις αγωγές και στα άλλα δικόγραφα, από το 4% που είναι σήμερα στο 8%.

dikastis.gr

1 σχόλια :

Γεια σας Κυρίες και κύριοι, Χρειάζεστε οικονομική βοήθεια; Είμαι η Σούζαν Μπένσον. Είμαι δανειστής και επίσης οικονομικός σύμβουλος.

Χρειάζεστε ένα επιχειρηματικό δάνειο, ένα προσωπικό δάνειο, ένα στεγαστικό δάνειο ή ένα δάνειο για να ολοκληρώσετε το έργο σας; Εάν η απάντησή σας είναι ναι, θα σας συνιστούσα να επικοινωνήσετε με την εταιρεία μου. Παρέχουμε κάθε είδους υπηρεσίες δανείων, συμπεριλαμβανομένων μακροπρόθεσμων και βραχυπρόθεσμων δανείων. Για περισσότερες πληροφορίες, γράψτε μας μέσω email: (sunshinefinancialgroupinc@gmail.com) ή στείλτε μου μήνυμα στο WhatsApp μέσω: +447903159998 και λάβετε απάντηση σε μια στιγμή.

Είμαστε μια ολοκληρωμένη εταιρεία χρηματοοικονομικών υπηρεσιών και δεσμευόμαστε να σας βοηθήσουμε να ικανοποιήσετε όλες τις φιλοδοξίες σας. Ειδικευόμαστε στην παροχή δομημένων λύσεων χρηματοδότησης σε ιδιώτες και εταιρείες με τον πιο αποτελεσματικό και ταχύτερο τρόπο.

Ακολουθούν ορισμένοι λόγοι για τους οποίους πρέπει να επικοινωνήσετε μαζί μας για δάνειο.
* Ευκολία - Μπορείτε να υποβάλετε αίτηση για δάνειο ανά πάσα στιγμή, οπουδήποτε.
* Ευέλικτο ποσό - Αποφασίζετε πόσα θέλετε να δανειστείτε.
* Γρήγορη άμεση χρηματοδότηση - Λάβετε το δάνειο σας εντός 24 ωρών μετά την έγκριση.
* Ευέλικτο επιτόκιο - Προσιτό επιτόκιο 3%.
* Υψηλά ποσοστά έγκρισης - Έχετε 99,9% πιθανότητα να λάβετε το δάνειο
* Ευέλικτη αποπληρωμή - Πρέπει να επιλέξετε την Ημερομηνία αποπληρωμής, είτε εβδομαδιαία, μηνιαία ή ετήσια για διάρκεια 1-30 ετών
* Απλή διαδικτυακή εφαρμογή.
* Εξατομικευμένη καθοδήγηση και εξειδίκευση.
* Χωρίς κρυφές χρεώσεις

Μην χάσετε μια ευκαιρία λόγω έλλειψης χρηματοδότησης. Επικοινωνήστε με την εταιρεία μου τώρα, μπορούμε να σας βοηθήσουμε με ένα δάνειο, επειδή έχουμε βοηθήσει πολλά άτομα και οργανισμούς που αντιμετωπίζουν οικονομικές δυσκολίες σε όλο τον κόσμο.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την προσφορά δανείου, στείλτε μας το αίτημα δανείου μέσω
Διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: sunshinefinancialgroupinc@gmail.com
WhatsApp / Τηλεγράφημα: +447903159998

Οι μεσάζοντες / σύμβουλοι / μεσίτες είναι ευπρόσδεκτοι να φέρουν τους πελάτες τους και προστατεύονται 100%. Με απόλυτη εμπιστοσύνη, θα συνεργαστούμε για τα οφέλη όλων των εμπλεκόμενων μερών.

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ σχολιάστε κόσμια