Τετάρτη 21 Νοεμβρίου 2012

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΤΟΥ BBC ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΔΕΡΦΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗ ΤΗΣ ΑΡΣΕΝΑΛ


Βρετανός εναντίον Βρετανών ... ήρθαν αντιμέτωποι, χθες, στο Μεικτό Ορκωτό Δικαστήριο Ηρακλείου για περιστατικό ξυλοδαρμού ... που λίγο έλειψε να στοιχίσει τη ζωή σε έναν άνδρα, 32 ετών σήμερα.

Ο 32χρονος Ρομπ βρίσκεται, ως και σήμερα, σε πολύ άσχημη κατάσταση, μην έχοντας καταφέρει να συνέλθει από τον άγριο ξυλοδαρμό. Ανέβηκε στο έδρανο για να καταθέσει, υποβασταζόμενος από την αδερφή του, ενώ η κατάθεσή του δε διήρκησε
--> πάνω από δύο λεπτά. Ο ίδιος είπε πως δεν θυμάται τίποτα, καθώς από τα χτυπήματα, δεν έχει πια μνήμη. Ο 32χρονος αναρωτήθηκε "πώς μπορεί ένας άνθρωπος να συμπεριφερθεί έτσι", ενώ απαντώντας σε ερώτηση της έδρας για το αν ενδιαφέρθηκε κάποιος από τους δράστες για την κατάστασή του, είπε πως από όσο γνωρίζει, κανένας δεν έδειξε ενδιαφέρον να πληροφορηθεί την πορεία της υγείας του, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του spirospero.gr

Το περιστατικό του άγριου ξυλοδαρμού σημειώθηκε στα Μάλια, τα ξημερώματα της 17ης Ιουνίου 2008, έξω από μπαρ, όπου συναντήθηκαν δύο παρέες Βρετανών. Οι νεαροί που είχαν "προηγούμενα" λόγω ποδοσφαιρικών διαφορών ενεπλάκησαν σε άγριο καυγά. Οι φίλοι του 32χρονου Βρετανού κατάφεραν να ξεφύγουν, όμως ο 32χρονος εγκλωβίστηκε μεταξύ των έξι ομοεθνών του, οι οποίοι τον χτυπούσαν ασταμάτητα στο κεφάλι και το σώμα, με γροθιές αλλά και ένα σπασμένο μπουκάλι, ενώ δε σταμάτησαν ούτε όταν ο άνδρας έχασε τις αισθήσεις του και έπεσε, αιμόφυρτος, στο έδαφος.

Στο εδώλιο κάθονται έξι άτομα, ένας 25χρονος, ένας 24χρονος και τέσσερις 23χρονοι κατηγορούμενοι για βαριά σκοπούμενη σωματική βλάβη.

Στο δικαστήριο βρίσκονται και δημοσιογράφοι του ΒΒC αφού το θύμα είναι αδερφός γνωστού ποδοσφαιριστή της Άρσεναλ.

Την υπεράσπιση του βασικού κατηγορουμένου από τους Βρετανούς έχει αναλάβει ο δικηγόρος Παύλος Σαράκης.
Η δίκη συνεχίζεται και σήμερα με καταθέσεις των λοιπών μαρτύρων και αναμένονται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον οι απολογίες των κατηγορουμένων που προανακριτικά επιρρίπτουν ευθύνες στον έναν εξ' αυτών.

spirospero.gr

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ σχολιάστε κόσμια