Παρασκευή 30 Νοεμβρίου 2012

ΟΙ ΓΕΝΙΚΕΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΕΙΣ ΤΩΝ ΔΙΚΑΣΤΙΚΩΝ ΕΝΩΣΕΩΝ - ΔΕΙΤΕ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ


Η Ένωση Δικαστών και Εισαγγελέων, με σχετική ανακοίνωση-πρόσκληση, καλεί τα μέλη της στην ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση της Ένωσης στις 8 Δεκεμβρίου 2012, ώρα 09:30, στο Αμφιθέατρο του Εφετείου Αθηνών

Η Ένωση Δικαστών και Εισαγγελέων, με σχετική ανακοίνωση-πρόσκληση, καλεί τα μέλη της στην ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση της Ένωσης στις 8 Δεκεμβρίου 2012, ώρα 09:30, στο Αμφιθέατρο του Εφετείου Αθηνών.

Τα θέματα, τα οποία θα συζητηθούν, μεταξύ άλλων, στο πλαίσιο της Γενικής Συνέλευσης είναι η κρισιμότητα της κατάστασης στο χώρο της δικαιοσύνης, οι συνθήκες και οι ρυθμοί απονομής αυτής καθώς και ο ρόλος του δικαστή ως λειτουργού και εργαζομένου. Επίσης, η Ένωση Εισαγγελέων Ελλάδος έχει αποφασίσει τη σύγκληση της ετήσιας Τακτικής Γενικής Συνέλευσης την επόμενη ημέρα, 9 Δεκεμβρίου 2012 και ώρα 09:30, στην αίθουσα του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών.

Το Δ.Σ. της Ένωσης, στη σχετική ανακοίνωσή του, καλεί τα μέλη της Ένωσης να συμμετάσχουν ενεργά στη Γενική Συνέλευση, αναλογιζόμενα την κρισιμότητα της συγκυρίας για τον κλάδο και τη λειτουργία της Δικαιοσύνης.

http://www.lawnet.gr

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ σχολιάστε κόσμια