Τρίτη 8 Ιανουαρίου 2013

ΔΙΩΞΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ: "ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΝΤΟΠΙΣΤΕΙ ΠΟΤΕ ΕΓΙΝΕ Η ΑΛΛΟΙΩΣΗ ΤΗΣ ΛΙΣΤΑΣ ΛΑΓΚΑΡΝΤ"


Θέμα ωρών θα ήταν για την υπηρεσία Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος να λύσει το «μυστήριο» της αφαίρεσης των τριών αρχείων με τα ονόματα των συγγενών του πρώην υπουργού Οικονομίας Γ. Παπακωνσταντίνου από την λίστα Λαγκάρντ, ωστόσο, κανένα από τα στελέχη της δεν κλήθηκε ποτέ να καταθέσει στις αρμόδιες εισαγγελικές αρχές που ερευνούν την υπόθεση. Αυτό αναφέρουν μιλώντας στο protothemaonline πηγές της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος σημειώνοντας με νόημα πως οι εισαγγελικές αρχές γνωρίζουν πολύ καλά ότι η συγκεκριμένη υπηρεσία έχει αυτή τη δυνατότητα.

«Θα μπορούσαμε πολύ γρήγορα να εντοπίσουμε το χρόνο κατά τον οποίο έγινε η αφαίρεση των αρχείων αλλά ουδέποτε μας το ζήτησε κανείς», τονίζουν και αποσαφηνίζουν πως μέχρι στιγμή κανείς από τους ειδικούς επιστήμονες της υπηρεσίας δεν κλήθηκε από τις εισαγγελικές αρχές να συνδράμει στην εξιχνίαση της υπόθεσης.

«Ανάλογα με την ποιότητα του usb (στικάκι) θα μπορούσαμε να εξαγάγουμε σημαντικές πληροφορίες για το πώς αλλοιώθηκε η λίστα και πότε ακριβώς», σημειώνουν οι ίδιες πηγές.

www.protothema.gr

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ σχολιάστε κόσμια