Τρίτη 30 Απριλίου 2013

ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΔΗΛΩΣΕ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΔΣΠΕΙΡΑΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΑΜΟ ΤΟΥ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥ


«Η είδηση συγκλόνισε τον δικηγορικό κόσμο της χώρας. Είναι λυπηρό γεγονός, για τον ίδιο και την οικογένειά του».Με αυτά τα λόγια, ο νυν πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Πειραιά, Στέλιος Μανουσάκης σχολιάζει την είδηση της αυτοκτονίας του συμβούλου του ΔΣΠ και πολιτευτή του ΠΑΣΟΚ, Κώστα Ρεσβάνη.Η απόφασή του να δώσει τέλος στη ζωή του το πρωί της Μεγάλης Τρίτης, χωρίς να αφήσει πίσω του ένα σημείωμα, αλλά και χωρίς οι οικείοι του να γνωρίζουν τα ακριβή αίτια που οδήγησαν τον γνωστό δικηγόρο στο απονενοημένο διάβημα, άφησε άφωνους συνεργάτες, αλλά και συγγενείς.

Ωστόσο, όπως ο ίδιος ο κ. Μανουσάκης δηλώνει, η απόφαση του άτυχου 55χρονου δεν ήταν αιφνίδια.»Και το διάστημα πριν τα φετινά Χριστούγεννα είχε αποπειραθεί να αυτοκτονήσει μέσα στο γραφείο του, με τη χρήση καραμπίνας. Ευτυχώς όμως τότε, απλά τραυματίστηκε και σώθηκε. Σήμερα, ολοκλήρωσε αυτό που άφησε τότε στη μέση», συμπληρώνει ο κ. Μανουσάκης.

«Στο γραφείο του σήμερα ήταν μόνος. Δεν ήταν παρόντες οι συνεργάτες του. Πήδηξε έτσι απλά από τον 5ο όροφο της πολυκατοικίας που στεγάζει το γραφείο του. Ο θάνατός του ήταν ακαριαίος. Και αναμένουμε τα αποτελέσματα της νεκροψίας. Μέχρι τότε, δεν μπορούμε να ξέρουμε τι είχε μεσολαβήσει, ούτε να προβούμε σε υποθέσεις».

1 σχόλια :

ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ του ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗ ΚΥΡΙΑΚΗ
γεια σε όλους
Ευχαριστώ πολύ τον Θεό που επανέφερε τον ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗ ΚΥΡΙΑΚΗ στο δρόμο μου.
Για όλες τις οικονομικές σας ανάγκες ή εάν αντιμετωπίζετε οικονομικές δυσκολίες, απλά επικοινωνήστε με αυτό το υπέροχο ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗ ΚΥΡΙΑΚΗ και θα λάβετε απόλυτη ικανοποίηση.
Αυτή η σπουδαία γυναίκα μόλις με βοήθησε με ένα μικρό ποσό των 30.000 € και αυτό είναι υπεραρκετό για μένα.
Είναι γυναίκα με καρδιά, χάρη σε αυτή την υπέροχη γυναίκα, μπόρεσα να αυξήσω το βιοτικό μου επίπεδο και το χρέος μου.
Εάν χρειάζεστε ένα μικρό δάνειο, επικοινωνήστε μαζί τους και δεν θα απογοητευτείτε.
Email: kikivas86@gmail.com
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
Σημείωση
Εάν δεν είστε από την Ελλάδα, παρακαλούμε απόσχετε

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ σχολιάστε κόσμια