Τρίτη 30 Απριλίου 2013

ΑΓΓΛΟΣ ΔΙΚΑΣΤΗΣ ΑΘΩΩΝΕΙ ΠΑΙΔΟΦΙΛΟ


Μια συγκλονιστική απόφαση ελήφθη σε βρετανικό δικαστήριο όταν ο δικαστήςMark Lucraft, αθώωσε με πρωτοφανήεπιείκεια, παιδόφιλο άνδρα με την αιτιολογία οτι θα έχανε την δουλειά του.
Ο 48χρονος Gary Karn, επιτέθηκε σε δύο ...κορίτσια επτά και οκτώ χρονών όταν αυτά μάζευαν φρούτα σε αγρόκτημα στην περιοχή του Νόργουιτς. Τα κορίτσια μάζευαν φράουλες από το αγρόκτημα του και εκεί είδαν τον άνδρα για πρώτη φορά.Το δικαστήριο άκουσε την περιγραφή των μικρών παιδιών, που εξήγησαν ότι ο άνδρας τις έπιανε σε διάφορα πονηρά σημεία του σώματος τους, εξηγώντας τους οτι το κάνει γιατί διώχνει αράχνες που είχαν επάνω τους.

Μόνο που τα χέρια του τα έβαζε κάτω από την μπλούζα τους, όπως εξήγησαν τα κοριτσάκια στο δικαστήριο... Σε ένα από τα κορίτσια ο άνδρας ακούμπησε και τα γεννητικά της όργανα εκτός από το να την χαϊδεύει κάτω από την μπλούζα στο στήθος της.
Ο δικαστής όμως, δεν έβαλε τον παιδόφιλο κατευθείαν στην φυλακή, καθώς αποφάνθηκε ότιθα είχε καταστροφικές συνέπειες για την επαγγελματική του ζωή. Έτσι η ποινή ήταν επιεικής και ο δικαστής αποφάσισε να παρατείνει την 18μηνη φυλάκιση του 48χρονου για δύο χρόνια και να του απαγορέψει να εργάζεται σε μέρος με παιδιά για πέντε χρόνια. Επίσης ο άνδρας θα εργαστεί 200 ώρες εθελοντικά σε προγράμματα της κοινότητας. Ο λόγος; Για να μην υποφέρει η οικογένεια του, να μην καταστραφούν οικονομικά και χάσουν το σπίτι τους.

Η δικηγόρος του 48χρονου, δήλωσε ότι το συμβάν ήταν απλά μια “στιγμή τρέλας” για τον άνδρα και ότι εάν φυλακιζόταν θα τιμωρούνταν και η οικογένεια του εκτός από τον ίδιο. Κάτι που φαίνεται να έπεισε μονο το δικαστή...

Και όλα αυτά, μετά την ανακάλυψη και σκληρού παιδικού πορνογραφικού υλικού στο σπίτι του δράστη. Ο πατέρας ενός από τα θύματα είπε ότι «νιώθω απογοητευμένος, ο δικαστής είναι τρελός. Σκέφτεται την οικογένεια του δράστη, αλλά όχι την δική μου; Η οικογένεια μου έχει ήδη διαλυθεί απο αυτό που συνέβη. Πως να εξηγήσω στο παιδί μου οτι μπορεί να εμφανιστεί αυτός ο άνδρας μπροστά της ξανά;»

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ σχολιάστε κόσμια