Τετάρτη 1 Μαΐου 2013

ΑΓΩΓΕΣ ΜΑΡΓΑΡΙΤΑΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΚΑΤΑ ΕΚΔΟΤΩΝ ΓΙΑ ΤΗ "ΛΙΣΤΑ ΛΑΓΚΑΡΝΤ"


Η Μαργαρίτα Παπανδρέου κατέθεσε αγωγές σε βάρος εκδοτών και στελεχών του ΣΔΟΕ για την εμπλοκή του ονόματός της στη λίστα Λαγκάρντ.

Η Μαργαρίτα Παπανδρέου ζητά αποζημίωση 200.000 ευρώ από κάθε εναγόμενο και προσωποκράτηση 6 μηνών για τους τρεις εκδότες των εφημερίδων.

Ειδικότερα κινήθηκε νομικά σε βάρος:

Του «ΔΟΛ», του Σταύρου Ψυχάρη, εκδότη της εφημερίδας «Το Βήμα της Κυριακής», και της Ιωάννας Παπαδάκου, δημοσιογράφου της εφημερίδας.
Της εταιρείας που εκδίδει το Πρώτο Θέμα, του Θέμου Αναστασιάδη, εκδότη της εφημερίδας και των Χρήστου Μπόκα και Γεωργίου Δημητρομανωλάκη, δημοσιογράφων της εφημερίδας.
Της εταιρείας «ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ Α.Ε.», του Ιωάννη Φιλιππάκη, εκδότη της εφημερίδας «δημοκρατία» και «κυριακάτικη δημοκρατία» του Ανδρέα Καψαμπέλη, διευθυντή σύνταξης των εφημερίδων και του Γ. Λυκουρέντζου, δημοσιογράφου των δύο εφημερίδων.


Επίσης αγωγές κατέθεσε σε βάρος στελεχών του ΣΔΟΕ και ειδικότερα του Στυλιανού Στασινόπουλου, Ειδικού Γραμματέα ΣΔΟΕ, του Ευαγγέλου Καραμάνου Διευθυντή Περιφερειακής Διεύθυνσης του ΣΔΟΕ και του Νικολάου Λέκκα, Διευθυντή Σχεδιασμού και Προγραμματισμού Ελέγχου Κ.Υ. ΣΔΟΕ.

«Ηρθε η ώρα να λογοδοτήσουν στη Δικαιοσύνη όσοι άνανδρα, με ψέματα, επιχείρησαν να αμαυρώσουν το όνομά μου και το όνομα Παπανδρέου. Η οικογένειά μου, να το ξέρουν όλοι, δεν θα υποκύψει ποτέ στα κατεστημένα συμφέροντα. οσο κι αν μας χτυπάνε, όσα ψέματα κι αν χρησιμοποιήσουν, όσα σχέδια κι αν εκπονήσουν», δήλωσε.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ σχολιάστε κόσμια