Τρίτη 21 Μαΐου 2013

ΞΕΝΙΟΣ ΖΕΥΣ: ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΣΥΝΟΛΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ



Αποτελέσματα αστυνομικών ελέγχων από 11.05.2013 έως 17.05.2013 στο κέντρο της Αθήνας, στο πλαίσιο της επιχείρησης «Ξένιος Ζευς»
Ανακοινώνεται ότι κατά το διάστημα από 11.05.2013 έως 17.05.2013, στο πλαίσιο της επιχείρησης «Ξένιος Ζευς», που πραγματοποιήθηκε στο ευρύτερο κέντρο της Αθήνας, σημειώθηκαν τα ακόλουθα αποτελέσματα:
Συνελήφθησαν 34 αλλοδαποί γιατί δεν πληρούσαν τις νόμιμες προϋποθέσεις για την παραμονή τους στη χώρα, καθώς και για άλλες παραβάσεις του Νόμου περί Αλλοδαπών.
Συνελήφθησαν 58 άτομα (ημεδαποί και αλλοδαποί) για ληστείες, κλοπές – διαρρήξεις, παραβάσεις του Νόμου περί Ναρκωτικών, παραβάσεις του Νόμου περί παιγνίων, λαθρεμπόριο, εκκρεμείς καταδικαστικές αποφάσεις και λοιπά αδικήματα.
Κατασχέθηκαν 60.791 είδη λαθρεμπορίου και παρεμπορίου (τσιγάρα, είδη ρουχισμού, κλεψίτυπα CD–DVD’s κ.ά).
Στο πλαίσιο της επιχείρησης, εντοπίστηκαν, επίσης:
Κατάστημα με προϊόντα απομίμησης-παρεμπορίου, στην οδό Σοφοκλέους στην Ομόνοια (16-5-2013), στο οποίο βρέθηκαν και κατασχέθηκαν συνολικά 15.775 απομιμητικά προϊόντα διαφόρων εταιρειών (γυαλιά ηλίου, τσάντες και φουλάρια) και 26.000 σήματα απομίμησης διαφόρων εταιρειών, έτοιμα προς τοποθέτηση. Συνελήφθη μία (1) αλλοδαπή υπήκοος Κίνας, υπεύθυνη του καταστήματος.
Αποθήκη στην Ομόνοια (16-5-2013), την οποία είχαν μετατρέψει σε χώρο διεξαγωγής παράνομων τυχερών παιγνίων. Κατά την διάρκεια του αστυνομικού ελέγχου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 24 τράπουλες καθώς και το χρηματικό ποσό των 2.380 ευρώ. Συνελήφθησαν 52 αλλοδαποί, παίκτες παράνομων παιγνίων και ένας (1) αλλοδαπός υπήκοος Μπαγκλαντές, προσωρινά υπεύθυνος του mini market, ο οποίος επέτρεπε την είσοδο και παραμονή των παικτών στην αποθήκη, διευκολύνοντας με αυτό τον τρόπο την διενέργεια τυχερών παιγνίων.
Σημειώνεται ότι από την έναρξη της επιχείρησης έχουν συλληφθεί 5.368αλλοδαποί, γιατί δεν πληρούσαν τις νόμιμες προϋποθέσεις παραμονής στη χώρα, καθώς και για άλλες παραβάσεις του Νόμου περί Αλλοδαπών.

Οι δράσεις και οι αστυνομικοί έλεγχοι στο πλαίσιο της επιχείρησης συνεχίζονται καθημερινά.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ σχολιάστε κόσμια