Τρίτη 14 Μαΐου 2013

ΞΑΝΑ ΣΤΟ ΕΔΩΛΙΟ ΤΟΥ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΥ Ο ΠΡΩΗΝ ΥΠΟΥΡΓΟΣ


Ο Ακης Τσοχατζόπουλος και οι άλλοι συγκατηγορούμενοι θα βρεθούν και πάλι σήμερα στη δικαστική αίθουσα για την δίκη στην υπόθεση διακίνησης μαύρου χρήματος από τα εξοπλιστικά προγράμματα.

Οι εισαγγελείς της έδρας έχουν εισηγηθεί την απόρριψη επτά εκ των οκτώ ενστάσεων. Συγκεκριμένα, απορρίπτουν τις ενστάσεις περί εξάλειψης του αξιόποινου, λόγω παραγραφής του βασικού αδικήματος της δωροδοκίας, περί ακυρότητας της κλήσης που εστάλη στον πρώην υπουργό, της διαδικασίας και της ποινικής δίωξης που του ασκήθηκε, αλλά και την ένσταση που υπέβαλε ο συνήγορος υπεράσπισης της Βίκυς Σταμάτη, «περί απαραδέκτου» της δίωξης που ασκήθηκε σε βάρος της.

Έχουν εισηγηθεί ωστόσο να γίνει δεκτή η ένσταση που υποβλήθηκε από τον κατηγορούμενο Νίκο Γεωργουλάκη ο οποίος εμφανιζόταν ως ιδιοκτήτης offshore εταιρείας. Η ένστασή του αφορούσε προανακριτική του κατάθεση, η οποία ζήτησε να μην ληφθεί υπόψη.

13 Μαΐου 2013 | 23:59

Ο Άκης μίλησε και... ξεμίλησε

Σε παρέμβαση του ο Σπύρος Καρατζαφέρης στο Εκ-Κεντρικό Δελτίο του ΑΡΤ επειδή υπήρξαν διαρροές ότι κάτι συνέβη και αποχώρησε παρενέβη και διευκρίνισε ότι είναι απασχολημένος και τρέχει για την υπόθεση Τσοχατζόπουλου ο οποίος θέλησε να μιλήσει και είπε πολλά... Τελικά όμως, αρνήθηκε να δώσει τις καταγγελίες του γραπτώς τουλάχιστον μέχρι στιγμής και το ρεπορτάζ συνεχίζεται...

Ο Σπύρος Καρατζαφέρης διευκρίνισε ότι δεν ήταν δυνατόν χωρίς να είναι γραπτή η καταγγελία του να δημοσιοποιήσει τα πολιτικά πρόσωπα τα οποία κατήγγειλε ο Άκης Τσοχατζόπουλος.

"Ελπίζω να μου έρθει γραπτή η καταγγελία γραπτά, γιατί αν γίνει αυτό κουνιέται πολύ το σύστημα και ιδιαίτερα το ΠΑΣΟΚ θα έχει τεράστιο πρόβλημα. Είναι συγκλονιστικά τα στοιχεία,
αλλά αν δεν μου τα δώσει γραπτά δεν μπορώ να κάνω χρήση γιατί θίγονται μεγάλα πολιτικά πρόσωπα.

Μιας που βγήκα θα σας πω και μία ακόμη είδηση, ότι η κ. Αγγελοπούλου φτιάχνει κόμμα. Έχει έρθει σε επαφή με πολλούς ανθρώπους και πολιτικούς και το κόμμα της θα είναι απέναντι από την
Ευρωζώνη. Ας το πούμε Ευρωσκεπτίστρια...
Έχει βγάλει και ένα βιβλίο πρόσφατα, στο οποίο λέει πολλά... Για πολλούς πολιτικούς...
Και δεν το έκανε επειδή ήθελε να γίνει συγγραφέας, αφού δεν το έγραψε εκείνη. ήταν απλά προπομπός του κόμματος που ετοιμάζει", είπε κλείνοντας.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ σχολιάστε κόσμια