Τρίτη 24 Σεπτεμβρίου 2013

ΝΕΕΣ ΥΠΟΤΡΟΦΙΕΣ ΓΙΑ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥΣ


Τριάντα δύο (32) πλήρεις υποτροφίες εκπαίδευσης διαμεσολαβητών αποφάσισε να χορηγήσει το Διοικητικό Συμβούλιο του Κέντρου Διαμεσολάβησης Πειραιά (ΚΕΔΙΠ), με στόχο τη στήριξη του θεσμού της Διαμεσολάβησης και τη διευκόλυνση των οικονομικά δοκιμαζόμενων δικηγόρων.

Το ΚΕΔΙΠ συνεργάζεται με τη διεθνούς φήμης ολλανδική εταιρεία παροχής εκπαίδευσης διαμεσολαβητών «TOOLKIT COMPANY» και τη διακεκριμένη εκπαιδεύτρια κα Manon Schonewille. Ήδη, από τον Μάρτιο του 2013 η εκπαίδευση των υποψηφίων διαμεσολαβητών γίνεται εξολοκλήρου στην Ελληνική γλώσσα από τις εμπειρότατες εκπαιδεύτριες διαμεσολαβητών κ.κ. Δ. Τριανταφύλλου και Μ. Χατζηλεωνίδα, οι οποίες έχουν αποσπάσει τα πιο ένθερμα και θετικά σχόλια από όλους τους μέχρι τώρα εκπαιδευθέντες, για την υψηλής στάθμης και ποιότητας εκπαίδευση που παρέχουν στις εγκαταστάσεις του ΚΕΔΙΠ στον Πειραιά, συνεπικουρούμενες από τους κ.κ. Χρίστο Τσάλλο και Δανάη Καρκούλια. Eως και σήμερα, στο ΚΕΔΙΠ έχουν εκπαιδευθεί διακόσιοι οκτώ (208) συνολικά Δικηγόροι από όλη την Ελλάδα.

Οι υποτροφίες αφορούν στην κάλυψη από το ΚΕΔΙΠ του 100% των διδάκτρων, τα οποία ανέρχονται στο ποσό των 2000 ευρώ. Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτησή τους ηλεκτρονικά στη διεύθυνσηwww.kedip.gr/ypotrofies, έως την Παρασκευή 11 Οκτωβρίου 2013 και ώρα 11.59 μ.μ. Μετά την παρέλευση της προθεσμίας θα πραγματοποιηθεί κλήρωση των προκηρυχθέντων ανά Εφετειακή Περιφέρεια υποτροφιών, σε «ανοιχτή εκδήλωση», τα αποτελέσματα της οποίας θα αναρτηθούν στην ιστοσελίδα www.kedip.gr

Για το πλήρες κείμενο της σχετικής Ανακοίνωσης πατήστε εδώ.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ σχολιάστε κόσμια