Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου 2013

ΝΕΕΣ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟ


Επιφυλάξεις για τη σύγκληση του Πολιτικού Συμβουλίου υπό τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κάρολο Παπούλια για το θέμα της Χρυσής Αυγής εξέφρασε ο υπουργός Δικαιοσύνης Χαράλαμπος Αθανασίου.

Αφορμή ήταν η επισήμανση του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου του ΣΥΡΙΖΑ Νίκου Βούτση ότι δεν αντιλαμβάνεται γιατί ο υπουργός Δικαιοσύνης έσπευσε να διατυπώσει την άρνησή του να γίνει η συζήτηση για τη Χρυσή Αυγή.

Απαντώντας, ο Χαρ. Αθανασίου, αφού διευκρίνισε ότι εκφράζει προσωπική του άποψη και σε καμία περίπτωση δεν υποκαθιστά τη βούληση του Προέδρου της Δημοκρατίας, ανέφερε ότι ο ίδιος έχει επιφυλάξεις για το αν πρέπει να γίνει η σύγκληση του πολιτικού συμβουλίου, καθώς όπως είπε, «δεν θα προσφέρει τίποτα».

Συμπλήρωσε μάλιστα ότι δεν θέλει να θεωρηθεί ως ποδηγέτηση από τον υπουργό Δικαιοσύνης στο έργο της ίδιας της Δικαιοσύνης που συνεχίζεται.

Ακόμη, απαντώντας στις βολές που δέχτηκε από τον ΣΥΡΙΖΑ για τη μη κατάθεση μέχρι σήμερα του αντιρατσιστικού νομοσχεδίου, ο Χαρ. Αθανασίου παραδέχθηκε ότι υπάρχει καθυστέρηση, ανέλαβε προσωπικά την ευθύνη, ενώ δεσμεύθηκε ότι θα είναι ένα από τα αμέσως επόμενα νομοσχέδια που θα καταθέσει.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ σχολιάστε κόσμια