Τετάρτη 6 Νοεμβρίου 2013

ΕΚΡΙΣΗ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΨΗΦΙΑΚΕΣ ΑΔΕΙΕΣ



Με ονομαστική ψηφοφορία που διενεργήθηκε στη Βουλή εγκρίθηκε το άρθρο του νομοσχεδίου για την υγεία, που αφορά στις ψηφιακές άδειες. Στην ψηφοφορία συμμετείχαν 269 Βουλευτές. Υπέρ ψήφισαν 154 Βουλευτές και κατά 115. Υπέρ ψήφισαν ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, ΔΗΜΑΡ, ενώ καταψήφισαν ΣΥΡΙΖΑ, Ανεξάρτητοι Έλληνες, Χρυσή Αυγή και ΚΚΕ. Επίσης καταψήφισαν οι ανεξάρτητοι βουλευτές Μ. Ανδρουλάκης, Θ. Παραστρατίδης, Γ. Κασαπίδης, Μ. Μπόλαρης, Ν. Σταυρογιάννης.

Το συγκεκριμένο άρθρο καταψηφίστηκε επίσης από τον πρώην Πρωθυπουργού Γ. Παπανδρέου και από τον πρώην Προέδρο της Βουλής, Απόστολο Κακλαμάνη, ενώ σημειώνεται και η απουσία του πρώην Πρωθυπουργού Κ. Καραμανλή.

Ηχηρές οι απουσίες βουλευτών από τη ΝΔ , το ΠΑΣΟΚ και τη ΔΗΜΑΡ μεταξύ των οποίων, ο Βύρων Πολύδωρας, Δ. Κρεμαστινός, και ο Φ. Κουβέλης.

Λίγο πριν την έναρξη της ονομαστικής ψηφοφορίας στη Βουλή η κυβέρνηση κατέθεσε Νομοτεχνική βελτίωση στο άρθρο του νομοσχεδίου για την υγεία που αφορά τις ψηφιακές άδειες. Σύμφωνα με την αλλαγή ορίζεται ως καταληκτική ημερομηνία για την αδειοδότηση των ψηφιακών παρόχων η 30η Δεκεμβρίου 2014 (ενώ η προηγούμενη ημερομηνία ήταν η 30η Ιουνίου 2015).

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ σχολιάστε κόσμια