Παρασκευή, 8 Νοεμβρίου 2013

ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ


Δ Ε Λ Τ Ι Ο Τ Υ Π Ο Υ - Κ Α Τ Α Γ Γ Ε Λ Ι Α

Προς: ΤΟΥΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΕΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΥ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Κοιν.: ΣΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΟΥΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ – ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΟΔΥΕ

Για άλλη μια φορά ο χώρος εργασίας μας, ο χώρος των Δικαστηρίων, γίνεται χώρος εγκληματικής ενέργειας. Η επίθεση με μαχαίρι σε συνάδελφο του Πρωτοδικείου Αθήνας, έρχεται να προστεθεί σε μια σειρά από γεγονότα, όπως η εκτέλεση μελών του Δικαστηρίου στα Ιωάννινα, η εκτέλεση του κατηγορουμένου στο ΜΟΔ του Πειραιά προ ετών, η εκτέλεση κατηγορουμένου στην Ανάκριση της Ευελπίδων πέρσι, η έκρηξη βομβών στη Θεσσαλονίκη και στα Διοικητικά Δικαστήρια της Αθήνας, σε ώρα εργασίας, η αποστολή πακέτου βόμβας στην Ορεστιάδα με αποτέλεσμα τον ακρωτηριασμό συναδέλφου και η πρόσφατη αποστολή επιστολής - βόμβας στο Πρωτοδικείο Αθήνας, είναι μερικά από αυτά.

Δηλώνουμε την αμέριστη και με κάθε τρόπο συμπαράσταση στη συνάδελφο και την οικογένειά της, καταδικάζουμε την απρόκλητη επίθεση σε βάρος της συναδέλφου και θέτουμε και πάλι στους αρμοδίους το θέμα ασφάλειας και φύλαξης των δικαστικών υπηρεσιών της χώρας, για λογαριασμό όλων των εργαζομένων στο χώρο της δικαιοσύνης αλλά και των πολιτών.

Αποφασίζουμε διακοπή συνεδριάσεων και εργασιών στα Δικαστήρια όλης της χώρας τη Δευτέρα 11/11/2013 από ώρα 10:00 έως τη λήξη της βάρδιας και συγκεντρώσεις σε όλες τις δικαστικές υπηρεσίες. Την ίδια μέρα θα πραγματοποιηθούν συμβολικές ολιγόλεπτες καταλήψεις των εισόδων των δικαστικών κτηρίων πριν την έναρξη των συνεδριάσεων.

Για το Δ.Σ. της Ο.Δ.Υ.Ε.

Ο Πρόεδρος

Ο Γεν. Γραμματέας

ΛΑΜΠΡΟΣ ΧΑΝΔΡΙΝΟΣ

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ σχολιάστε κόσμια