Δευτέρα 20 Ιανουαρίου 2014

ΚΕΝΤΡΑ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗΣ: ΔΕΝ ΣΥΜΜΟΡΦΩΝΟΝΤΑΙ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΙΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΕΙΣΦΟΡΕΣ


Νέες παραβάσεις της φορολογικής αλλά και της εργασιακής - ασφαλιστικής νομοθεσίας διαπίστωσαν τα αρμόδια ελεγκτικά κλιμάκια σε κέντρο διασκέδασης στην Αθήνα.
Ωστόσο η φορολογική παράβαση είναι μικρής έκτασης αφού το κλιμάκιο ελέγχου βεβαίωσε πρόστιμο για την μη έκδοση μόλις μίας απόδειξης .

Ειδικότερα :

Η Υπηρεσία Οικονομικής Αστυνομίας και Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος συνεχίζει τους συστηματικούς φορολογικούς και ασφαλιστικούς ελέγχους, σε επιχειρήσεις και κέντρα διασκέδασης της Αττικής, με σκοπό την εφαρμογή της σχετικής νομοθεσίας, κυρίως όσον αφορά στην αντιμετώπιση της φοροδιαφυγής, καθώς και της ανασφάλιστης και αδήλωτης εργασίας.

Στο πλαίσιο αυτό, στις 17-18 Ιανουαρίου 2014, μεικτό κλιμάκιο αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Οικονομικής Αστυνομίας πραγματοποίησε έλεγχο σε κέντρο νυχτερινής διασκέδασης στην Αθήνα.

Συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια του ελέγχου, βεβαιώθηκαν οι εξής παραβάσεις:

η μη έκδοση μίας (1) απόδειξης λιανικών συναλλαγών συνολικής αξίας τριακοσίων εβδομήντα δύο ευρώ (372€), καθώς και

η μη καταχώρηση δύο (2) εργαζομένων στο Ειδικό Βιβλίο Νεοπροσλαμβανόμενου Προσωπικού (Ε.Β.Κ.Ν.Π.), από τους δεκαοκτώ (18) συνολικά εργαζομένους στο κατάστημα.

Για τις παραπάνω παραβάσεις θα ενημερωθούν οι αρμόδιες Υπηρεσίες του Ι.Κ.Α. και του Σ.ΕΠ.Ε., για την επιβολή των αντίστοιχων διοικητικών κυρώσεων.

http://www.taxheaven.gr/

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ σχολιάστε κόσμια