Πέμπτη 27 Φεβρουαρίου 2014

ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΚΛΕΓΕΝΤΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΣΤΟΝ ΔΣΑ


Μετά την ολοκλήρωση της καταμέτρησης των σταυρών για την ανάδειξη των νέων μελών του Διοικητικού Συμβουλίου του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών, τπου εξελέγησαν από τον πρώτο γύρο των εκλογών, αναδείχθηκαν οι εξής σύμβουλοι απο κάθε παράταξη:

Από τον συνδυασμό «Κοινωνία των Δικηγόρων»(του Γιάννη Αδαμόπουλου): Ιωάννα Καλαντζάκου, Φώτης Κώτσης, Δημήτρης Αναστασόπουλος, Αθανάσιος Παυλόπουλος, Νικόλαος Κούτκιας και Ελευθέριος Ράντος.
Από τον συνδυασμό «Ριζοσπαστική Αριστερή Κίνηση Δικηγόρων Αθήνας»(του Βασίλη Παπαστεργίου): Βασίλης Παπαστεργίου, Αναστασία Χριστοδουλοπούλου και Δημήτρης Μπελάντης.
Από τον συνδυασμό «Ανεξάρτητη Πρόταση»(του Παναγιώτη Περάκη): Παναγιώτης Περάκης και Χαράλαμπος Κονδύλης.
Από τον συνδυασμό «Δημοκρατική Σύμπραξη Δικηγόρων» (του Παναγιώτη Γαλετσέλλη): Παναγιώτης Γαλετσέλλης και Βασίλης Κατσαφάδος.
Από τον συνδυασμό «Αγωνιστική Συσπείρωση Δικηγόρων»(του Άγγελου Βρεττού) εξελέγη ο Αντώνης Αντανασιώτης.
Από τον συνδυασμό «ΕRGA OMNES- Ώρα Ευθύνης- Δικηγορική Ανανέωση»: Δημήτρης Βερβεσός, Θωμάς Καμενόπουλος, Χριστίνα Τσαγκλή, Γεώργιος Μπουλούκος και Ευστάθιος Αναλυτής.
Από τον συνδυασμό «Σύγχρονη Δικηγορία στην Πράξη»: Χριστίνα Κουντούρη και Μιχάλης Καλαντζόπουλος.
Από τον συνδυασμό «Ενωμένοι Δικηγόροι»: Μαρινέττα Γούναρη- Χατζησαράντου και Βασίλειος Βραχιώτης.

Ο Δημήτρης Βερβεσός έλαβε 1.432 ψήφους και ήρθε πρώτος στο σύνολο των συνδυασμών, ενώ ο Βασίλης Αλεξανδρής ο οποίος μαζί με τον Γιάννη Αδαμόπουλο αποτελούν τους δύο υποψηφίους προέδρους που θα αναμετρηθούν στον δεύτερο γύρο, στις 2 και 4 Μαρτίου 2014, συμμετείχε στις δικηγορικές εκλογές της Αθήνας, ως υποψήφιος Πρόεδρος, χωρίς συνδυασμό.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ σχολιάστε κόσμια