Δευτέρα 17 Νοεμβρίου 2014

ΕΙΡ.ΧΑΝΙΩΝ: ΥΠΑΓΩΓΗ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ ΚΑΝΤΙΝΑΣ ΣΤΟ ΝΟΜΟ ΓΙΑ ΤΑ ΥΠΕΡΧΡΕΩΜΕΝΑ ΝΟΙΚΟΚΥΡΙΑ



Ο αιτών εργάζεται εποχιακά διατηρώντας τους καλοκαιρινούς μήνες του χρόνου κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος (καντίνα), ενώ τον υπόλοιπο χρόνο παραμένει άνεργος, συντηρούμενος τόσο ο ίδιος όσο και η σύζυγός του, αποκλειστικά από τη σύνταξη της τελευταίας, ύψους 556 Ευρώ. Ο αιτών δηλώνει για το έτος 2013 ετήσιο εισόδημα ύψους 14.900 Ευρώ και το μηνιαίο κόστος διαβίωσης της οικογένειας του ανέρχεται στο ποσό των 1000 ευρώ.

Το Ειρηνοδικείο Χανίων δικάζοντας κατά τη διαδικασία των ασφαλιστικών μέτρων, έκανε δεκτό το αίτημα για χορήγηση προσωρινής διαταγής για οφειλές συνολικού ύψους 49.000 Ευρώ, διατάσσοντας την αναστολή των καταδιωκτικών μέτρων και τη διατήρηση της πραγματικής και νομικής κατάστασης των περιουσιακών του στοιχείων, τα οποία περιλαμβάνουν μία μονοκατοικία 100 τ.μ. που αποτελεί κύρια κατοικία, έξι διαμερίσματα σε διώροφη οικοδομή που βρίσκεται εντός οικοπέδου συνολικής επιφάνειας 990 τ.μ., καθώς επίσης και το 50% ενός αγροτεμαχίου συνολικής επιφάνειας 3.500 τ.μ. και τέλος ένα όχημα ιδιωτικής χρήσεως.

Με την ίδια απόφαση ο αιτών υποχρεώνεται σε μηνιαία καταβολή ποσού ύψους 150 ευρώ για μία πενταετία, η οποία θα καταβάλλεται προς τη μοναδική πιστώτρια τράπεζα, συμμέτρως κατανεμομένης στα επιμέρους δανειακά προϊόντα.

http://www.lawnet.gr/

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ σχολιάστε κόσμια