Παρασκευή 2 Ιανουαρίου 2015

ΠΡΟΣΟΧΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΠΡΟΤΙΜΗΣΗΣ


Σύμφωνα με την εγκύκλιο του Αρείου Πάγου για τις εκλογές, που αφορά τον διορισμό των δικαστικών αντιπροσώπων, πρέπει το αργότερο μέχρι την Τρίτη 6.1.2015 να έχουν αποσταλεί από τους Δικηγορικούς Συλλόγους και παραληφθεί από την Γραμματεία του Αρείου Πάγου, οι αιτήσεις προτιμήσεων, εξαιρέσεων κ.λ.π., εκτός άλλων και σε ηλεκτρονική μορφή.
Όσοι από εσάς δεν έχετε τη δυνατότητα να αποστείλετε ηλεκτρονικά τις αιτήσεις μέσω του Δ.Σ.Α., οπότε η προθεσμία λήγει στις 10.1.2015, να λάβετε υπ’οψιν σας το γεγονός ότι, ...

οι Εταιρείες Ταχυμεταφορών για την αποστολή των σχετικών στον Άρειο Πάγο, παραλαμβάνουν μεν την Δευτέρα 5.1.2015 δεν παραδίδουν όμως την επόμενη ημέρα στην Αθήνα λόγω της αργίας των Φώτων (6.1.2015), οπότε πρέπει να προσέξετε ιδιαιτέρως το γεγονός αυτό, γιατί μπορεί να έχετε παραδώσει εμπρόθεσμα τον σχετικό φάκελο προς τον Άρειο Πάγο στην Εταιρία Ταχυμεταφορών, αλλά να μην παραδοθούν εγκαίρως από αυτήν λόγω της αργίας.


Λογικά το αργότερο θα πρέπει να παραδοθούν οι αιτήσεις μέχρι το Σάββατο το μεσημέρι στους Δικηγορικούς Συλλόγου, ώστε να αποσταλούν από αυτούς εμπροθέσμως στη Γραμματεία του Αρείου Πάγου και να παραληφθούν από αυτήν την Δευτέρα 5.1.2015.


http://ypallilos.blogspot.gr/

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ σχολιάστε κόσμια