Παρασκευή 23 Ιανουαρίου 2015

ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΑΔΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΜΜΙΣΘΟΥΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΙ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΙ



Ο δικαστικός αντιπρόσωπος, που ορίζεται για την σύννομη διεξαγωγή της εκλογικής διαδικασίας, ασκεί τα καθήκοντά του ως δημόσιος λειτουργός και μάλιστα με Διαταγή Δημόσιας Αρχής. Συνεπώς, ο δικηγόρος που τελεί σε σχέση έμμισθης εντολής είτε στον δημόσιο είτε στον ιδιωτικό Τομέα και έχει διοριστεί ως δικαστικός αντιπρόσωπος, όχι απλώς δικαιούται, αλλά υποχρεούται να μην προσέλθει στον τόπο εργασίας του κατά τις ημέρες εκείνες, που είναι αναγκαίες για την εκπλήρωση του κατά ως άνω δημοσίου καθήκοντός του.

Στην εκλογική νομοθεσία υπάρχουν διατάξεις που αποσκοπούν στη διασφάλιση άσκησης του εκλογικού δικαιώματος με την χορήγηση ειδικής άδειας με αποδοχές, που καλύπτει τον απολύτως αναγκαίο χρόνο για τη μετάβαση τους στον τόπο άσκησης του εκλογικού τους δικαιώματος και την επιστροφή τους απ` αυτόν. Ο χρόνος της άδειας αυτής δεν συνυπολογίζεται στο χρόνο της κανονικής άδειας που δικαιούνται. Δυνάμει της αναλογικής εφαρμογής του άρθρου 46 παρ. 1 του Κώδικα των Δικηγόρων, οι ανωτέρω ρυθμίσεις ισχύουν και για τους έμμισθους δικηγόρους. Σύμφωνα δε με την με αρ. πρωτ. 894/13/12-1-2015 απόφαση του Υπουργού Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης (ΦΕΚ Β΄ 18/12-1-2015) για τους τελούντες σε σχέση εξαρτημένης εργασίας, όπου εφαρμόζεται σύστημα πενθήμερης εργασίας, οι προβλεπόμενες ημέρες αδείας για κάθε Κυριακή εκλογών είναι (1) μία εργάσιμη ημέρα, εάν η χιλιομετρική απόσταση για τον τόπο άσκησης του δικαιώματος είναι από 201 – 400 χλμ, (2) δύο εργάσιμες ημέρες εάν υπερβαίνει τα 400 χλμ., ενώ εάν ο τόπος μετάβασης είναι νησί, τότε κρίνεται κατά περίπτωση ανάλογα με την απόσταση και τις ειδικές συνθήκες, χωρίς να δύναται να υπερβαίνει τις (3) τρεις εργάσιμες ημέρες.

Ο δικηγόρος που διορίζεται δικαστικός αντιπρόσωπος,τακτικός ή αναπληρωματικός, οφείλει να βρίσκεται τουλάχιστον δύο ημέρες πριν από την ημέρα των εκλογών, δηλαδή από την Παρασκευή στον τόπο διορισμού του, σύμφωνα με το άρθρο 68 παρ. 13 π.δ. 26/2012.

Επιπλέον, ο δικαστικός αντιπρόσωπος είναι υποχρεωμένος να παραδώσει τον εκλογικό σάκο μετά το πέρας της εκλογικής διαδικασίας και της διαλογής των ψηφοδελτίων στον αρμόδιο Πρωτοδικείο, σύμφωνα με τι άρθρο 93 π.δ. 26/2012, κάτι που λαμβάνει χώρα συνήθως τις πρωινές ώρες της επόμενης ημέρας των εκλογών, δηλαδή την Δευτέρα. Συνεπώς, σε κάθε περίπτωση, υποχρεωτικά πρέπει να χορηγηθεί άδεια τουλάχιστον για την επόμενη ημέρα των εκλογών. Εάν οι έμμισθοι δικηγόροι έχουν διορισθεί εκτός του νομού, όπου παρέχουν τις νομικές τους υπηρεσίες, η εν λόγω άδεια θα πρέπει να συμπεριλαμβάνει και την Παρασκευή προ των εκλογών, ανεξαρτήτως της χιλιομετρικής απόστασης.

http://www.lawnet.gr/

2 σχόλια :

Γεια σας και Καλώς ήλθατε στο Spotlight Global Financial Services, Το όνομά μου είναι Claudia Klein, είμαι δανειστής και επίσης χρηματοοικονομικός σύμβουλος.

Χρειάζεστε απόλυτα οικονομική ενίσχυση; Χρειάζεστε δάνειο για διάφορους σκοπούς; αν η απάντησή σας είναι ναι, θα σας συμβουλεύσω να επικοινωνήσετε με την εταιρεία μου μέσω | spotlightglobalservices@gmail.com | ή στείλτε μας μήνυμα στο WhatsApp: +4915758108767 | και έχετε ένα δάνειο στον λογαριασμό σας εντός 24 ωρών, επειδή παρέχουμε Εξαιρετικές Υπηρεσίες δανείου σε όλο τον κόσμο

Προσφέρουμε κάθε είδους υπηρεσίες δανείου (Προσωπικό Δάνειο, Επιχειρηματικό Δάνειο και πολλά άλλα), προσφέρουμε μακροπρόθεσμα και βραχυπρόθεσμα δάνεια και επίσης μπορείτε να δανειστείτε έως και 15 εκατομμύρια ευρώ. Η εταιρεία μου θα σας βοηθήσει να επιτύχετε μια ποικιλία στόχων με ένα ευρύ φάσμα προϊόντων δανείου.

Γνωρίζουμε ότι η λήψη νόμιμου δανείου υπήρξε ανέκαθεν τεράστιο πρόβλημα Για άτομα που έχουν οικονομικό πρόβλημα και χρειάζονται λύση σε αυτό, πολλοί άνθρωποι δυσκολεύονται να λάβουν μετοχικό δάνειο από τις τοπικές τράπεζες ή άλλα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα λόγω υψηλού ενδιαφέροντος επιτόκιο, ανεπαρκής ασφάλεια, αναλογία χρέους προς εισόδημα, χαμηλό πιστωτικό αποτέλεσμα ή για άλλους λόγους.

Όχι περισσότεροι χρόνοι αναμονής ή αγχωτικές τραπεζικές επισκέψεις. Η υπηρεσία μας είναι διαθέσιμη 24/7 - μπορείτε να λάβετε δάνειο και να ολοκληρώσετε τις συναλλαγές σας όποτε και όπου το χρειάζεστε.

Παρέχουμε 24ωρες υπηρεσίες δανείου παγκόσμιας κλάσης. Για ερωτήσεις / ερωτήσεις; - Αποστολή email σε | spotlightglobalservices@gmail.com | ή στείλτε μας μήνυμα στο WhatsApp: +4915758108767 | & λάβετε απάντηση σε μια στιγμή

Μπορείτε να μας ελέγξετε εύκολα στον ιστότοπό μας μέσω: || https://spotlightglobalfin.wixsite.com/financial ||

Η οικογένειά σας, οι φίλοι και οι συνάδελφοί σας δεν χρειάζεται να γνωρίζουν ότι έχετε χαμηλά μετρητά, Απλώς γράψτε μας και θα λάβετε δάνειο.

Η οικονομική σας ελευθερία είναι στα χέρια σας!

Γεια σας, χρειάζεστε οικονομική βοήθεια; Είμαι η Σούζαν Μπένσον. Είμαι δανειστής και επίσης οικονομικός σύμβουλος.

Χρειάζεστε ένα επιχειρηματικό δάνειο, ένα προσωπικό δάνειο, ένα στεγαστικό δάνειο ή ένα δάνειο για να ολοκληρώσετε το έργο σας; αν η απάντησή σας είναι ναι, θα σας συνιστούσα να επικοινωνήσετε με την εταιρεία μου. Παρέχουμε κάθε είδους υπηρεσίες δανείων, συμπεριλαμβανομένων μακροπρόθεσμων και βραχυπρόθεσμων δανείων. Για περισσότερες πληροφορίες, γράψτε μας μέσω email: (sunshinefinancialgroupinc@gmail.com) ή στείλτε μου μήνυμα στο WhatsApp μέσω: +447903159998 και λάβετε απάντηση σε μια στιγμή.

Είμαστε μια ολοκληρωμένη εταιρεία χρηματοοικονομικών υπηρεσιών και δεσμευόμαστε να σας βοηθήσουμε να ικανοποιήσετε όλες τις φιλοδοξίες σας. Ειδικευόμαστε στην παροχή δομημένων λύσεων χρηματοδότησης σε ιδιώτες και εταιρείες με τον πιο αποτελεσματικό και ταχύτερο τρόπο.

Ακολουθούν ορισμένοι λόγοι για τους οποίους πρέπει να επικοινωνήσετε μαζί μας για δάνειο.
* Ευκολία - Μπορείτε να υποβάλετε αίτηση για δάνειο ανά πάσα στιγμή, οπουδήποτε.
* Ευέλικτο ποσό - Αποφασίζετε πόσα θέλετε να δανειστείτε.
* Γρήγορη άμεση χρηματοδότηση - Λάβετε το δάνειο σας εντός 24 ωρών μετά την έγκριση.
* Ευέλικτο επιτόκιο 3%.
* Υψηλά ποσοστά έγκρισης
* Ευέλικτη αποπληρωμή - Παίρνετε την ευκαιρία να επιλέξετε την ημερομηνία αποπληρωμής, είτε εβδομαδιαία, μηνιαία ή ετήσια για διάρκεια 1-30 ετών
* Απλή διαδικτυακή εφαρμογή.
* Εξατομικευμένη καθοδήγηση και εξειδίκευση.
* Χωρίς κρυφές χρεώσεις

Μην χάσετε μια ευκαιρία λόγω έλλειψης χρημάτων. Επικοινωνήστε με την εταιρεία μου τώρα, μπορούμε να σας βοηθήσουμε με ένα δάνειο, επειδή έχουμε βοηθήσει πολλά άτομα και οργανισμούς που αντιμετωπίζουν οικονομικές δυσκολίες σε όλο τον κόσμο

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την προσφορά δανείου, στείλτε μας το αίτημα δανείου σας μέσω:
Διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: sunshinefinancialgroupinc@gmail.com
WhatsApp: +447903159998

Οι μεσάζοντες / σύμβουλοι / μεσίτες είναι ευπρόσδεκτοι να φέρουν τους πελάτες τους και προστατεύονται 100%. Με απόλυτη εμπιστοσύνη, θα συνεργαστούμε για τα οφέλη όλων των εμπλεκόμενων μερών.

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ σχολιάστε κόσμια