Πέμπτη 26 Φεβρουαρίου 2015

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΣΩΦΡΟΝΙΣΤΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ


Σε συνάντηση με τους εκπροσώπους της Ομοσπονδίας Σωφρονιστικών Υπαλλήλων προχωρά ο υπουργός Δικαιοσύνης ο οποίος «θεωρεί απαραίτητη τη θετική συμβολή της Ομοσπονδίας και επισπεύδει την προγραμματισθείσα συνάντησή της με τον υπουργό», όπως τονίζεται σε σχετική ανακοίνωσή του. Η προγραμματισμένη συνάντηση με την Ομοσπονδία επισπεύδεται μετά τη δολοφονία του αρχιφύλακα των φυλακών Δομοκού, το Σάββατο 21 Φεβρουαρίου την οποία ο υπουργός Δικαιοσύνης καταδίκασε με σχετική ανακοίνωσή του.

Η σημερινή ανακοίνωση του υπουργείου Δικαιοσύνης για τη συνάντηση με την Ο.Σ.Υ.Ε.

“Επισπεύδεται η συνάντηση του Υπουργού Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων κ. Νίκου Παρασκευόπουλου με την Ομοσπονδία Σωφρονιστικών Υπαλλήλων Ελλάδος (Ο.Σ.Υ.Ε)
Το Υπουργείο Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, αντιλαμβάνεται πλήρως τη δικαιολογημένη αγανάκτηση της Ομοσπονδίας Σωφρονιστικών Υπαλλήλων Ελλάδος (Ο.Σ.Υ.Ε) για την άδικη και αποτρόπαια δολοφονία του συναδέλφου τους αρχιφύλακα, πράξη που ήδη απερίφραστα καταδίκασε ο Υπουργός Δικαιοσύνης κ. Νίκος Παρασκευόπουλος.
Διαβεβαιώνει ότι έχουν ήδη ξεκινήσει οι προσπάθειες για τη λήψη μέτρων που θα βελτιώνουν το σωφρονιστικό σύστημα και θα αποτρέπουν τη δημιουργία επικίνδυνων συνθηκών στο πλαίσιό του. Προς τούτο, θεωρεί απαραίτητη τη θετική συμβολή της Ομοσπονδίας και επισπεύδει την προγραμματισθείσα συνάντησή της με τον Υπουργό.”


http://www.lawnet.gr/

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ σχολιάστε κόσμια