Πέμπτη, 14 Ιανουαρίου 2016

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΤΩΝ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ


Κλειστή η οδός Σταδίου από την πορεία διαμαρτυρίας που πραγματοποιούν δικηγόροι, γιατροί, μηχανικοί, δικαστικοί επιμελητές και συμβολαιογράφοι κατά του νέου ασφαλιστικού.

Όπως δηλώνουν αν εφαρμοστούν τα μέτρα που προβλέπονται στο ασφαλιστικό θα έχουν μεγάλο πρόβλημα. Λένε ακόμη πως δεν θέλουν αυξημένες εισφορές και ζητούν την απόσυρση των νέων μέτρων, καθώς "θα δίνουμε τα περισσότερα σε φόρους συν τις εισφορές".  
Το "μπλοκ" των δικηγόρων στο υπουργείο ΕργασίαςΤο "μπλοκ" των δικηγόρων στο υπουργείο Εργασίας
Είναι από τις σπάνιες φορές που συναντά κανείς κοινωνικές ομάδες αυτού του είδους να βγαίνουν στον δρόμο και αυτό κάτι δείχνει. Μάλιστα χρησιμοποίησαν και "δανεικά" συνθήματα από το παρελθόν... 
Ο πρόεδρος του Ταμείου Νομικών και μέλος του ΔΣΑ Δημήτρης Βερβεσός, με δήλωσή του στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, καλεί την κυβέρνηση να αποσύρει τον νόμο για τους νέους επιστήμονες -που, όπως υποστηρίζει, θέτει χιλιάδες από αυτούς στο περιθώριο- και να αναθεωρήσει τη γραμμή και την πλεύση που έχει χαράξει και να οδηγηθεί στην κοινή λογική που έχει χαθεί σε αυτόν τον τόπο.
Ο κ. Βερβεσός, αναφερόμενος στην κινητοποίηση που πραγματοποιούν σήμερα οι δικηγόροι στο κέντρο της Αθήνας είπε ότι «οι δικηγόροι θα δώσουν σήμερα μια απάντηση στον υπουργό Εργασίας και στην κυβέρνηση συνολικά να δούνε ποιοι εκπροσωπούν τη μεγάλη πλειοψηφία του κλάδου και ποιοι τη μειοψηφία. Σήμερα η Αθήνα θα ζήσει μέρες που δεν τις έχει ξαναζήσει, από τον κλάδο μας».
ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΜΙΛΤΟΣ ΣΑΚΕΛΛΑΡΗΣ

πηγή: http://www.newsit.gr/

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ σχολιάστε κόσμια