Πέμπτη 3 Μαρτίου 2016

ΓΚΑΛΟΠ: ΕΠΙΘΥΜΕΙΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΙΣΗ ΤΗΣ ΑΠΟΧΗΣ;

Μετά από 2 μήνες αποχής θεωρούμε απαραίτητο να διεξάγουμε την κατωτέρω έρευνα προκειμένου να αντιληφθούμε τα πραγματικά θέλω του δικηγορικού σώματος.
Επιθυμούμε την συνέχιση της αποχής;

(Να υπενθυμίσω σε όλους ότι λέγοντας όχι στην αποχή δεν σημαίνει ότι συμφωνούμε με το ασφαλιστικό νομοσχέδιο).
Αναμένουμε τα αποτελέσματα:

ΕΠΙΘΥΜΕΙΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΙΣΗ ΤΗΣ ΑΠΟΧΗΣ

ΝΑΙ
ΟΧΙ
Poll Maker

12 σχόλια :

οι μηνες της αποχης είναι ήδη 3 και έπεται συνέχεια... όμως έτσι προκαλούμαι τον κοσμάκη λέγοντας ότι 3 μήνες δεν δουλεύουμε.... τότε πώς ζούμε???????????
τουλάχιστον ας καταθέτουμε ... κάτι είναι κι' αυτό... ή ας βρούμε άλλους τρόπους πίεσης

Έφη μου . . συμφωνώ μαζί σου απόλυτα. . .

Νομίζω πως αυτή η ενέργεια που γίνεται δεν είναι σωστή!!! Υπάρχουν όργανα αρμόδια να αποφασίσουν, όργανα τα οποία εμείς οι ίδιοι αναδείξαμε στις θέσεις αυτές. Έλεος πια με τα γκάλοπ και τα .."δημοψηφίσματα", σ αυτήν την χώρα!!

Στις 12/1 άρχισε η αποχή. Ούτε 2 μήνες δεν έχουν συμπληρωθεί. Όχι ότι είναι μικρό διάστημα αλλά για την χρονική ακρίβεια του πράγματος το επισημαίνω.

Η αποχή ξεκίνησε τον Δεκέμβριο πριν από τις γιορτές. Όλοι ξέρουμε ότι κατά την διάρκεια των Χριστουγέννων δεν γίνονται δικαστήρια... Μόλιες ξεκίνησε η χρονιά ξεκίνησε και η νέα αποχή η οποία δεν έχει σταματήσει έως και σήμερα. .

Απαράδεκτη έρευνα/δημοσκόπηση/όπως θέλετε πείτε την.
Δεν απεικονίζει τη βούληση των συμμετεχόντων παρά μόνο δημιουργεί εντυπώσεις.
Ως προς τους δημιουργούς της, χρειάζεται να τονίσω ότι δεν έχουν ληφθεί καν τα στοιχειώδη μέτρα διασφάλισης της ακεραιότητας της διαδικασίας??
(δοκιμαστικά ξαναμπείτε στο site και ψηφίστε εκ νέου ΟΣΕΣ φορές θέλετε!!).
Ντροπή μας που αναλωνόμαστε με τέτοιες ανοησίες.

Παρακαλολουθώ την έρευνα από εχθές που έχει ανέβει στο διαδίκτυο. Μου προκαλεί μεγάλη εντύπωση πως έχουν "πέσει" τα σχόλια φωτιά μόλις η έρευνα άρχισε να κλείνει προς το όχι.....

Δεν μπορείς να ψηφίσεις δύο φορές.. .
Να μην θέλεις να ψηφίσεις ή να μην σου αρέσει το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας το καταννοώ. Να προσπαθείς να βγάλεις διαβλητό το σύστημα όμως... ειλικρινά δεν το καταλαβαίνω. .

Η αποχή δεν εχει απολύτως κανένα αποτέλεσμα. Εξάλλου τον περισσότερο κόσμο δεν τον αγγίζει η αποχή μας. Μάλιστα πολλοί δεν το ξέρουν καν. Απο την άλλη η κυβέρνηση δε μας δίνει καμία μα καμία σημασία. Ποιος ο λόγος της αποχής λοιπόν ; Προσωπικά δεν βρίσκω κανέναν.

"Η αποχή ξεκίνησε τον Δεκέμβριο πριν από τις γιορτές. Όλοι ξέρουμε ότι κατά την διάρκεια των Χριστουγέννων δεν γίνονται δικαστήρια... Μόλιες ξεκίνησε η χρονιά ξεκίνησε και η νέα αποχή η οποία δεν έχει σταματήσει έως και σήμερα. ." Άρα εσφαλμένα γράφεις στο κείμενο ότι η αποχή έχει 2 μήνες που άρχισε. Διόρθωσε τον εαυτό σου ή τον συνεργάτη σου!! Φοβερά πράγματα...

Επίσης, η αποχή του Δεκεμβρίου κράτησε από τις ως τις 15 του μηνός. Τα δικαστήρια συνεχίστηκαν μέχρι να κλείσουν για τις γιορτές. Και καταθέσεις γίνονταν κανονικά μέχρι τις 31/12. Αυτά προς υπενθύμιση...

Το θέμα είναι οτι η αποχή παει να εξελιχθεί σε πανωλεθρία. Αν μετα απο τοσης διάρκειας αποχή η πρόταση της ολομέλειας και του ΔΣΑ είναι αυτή που δόθηκε στους προέδρους των συλλόγων στην τελευταια ολομέλεια τοτε καλυτερα να τη βαφτισουμε αυτό ακρωτηριασμό.

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ σχολιάστε κόσμια