Τρίτη 23 Απριλίου 2013

ΝΕΑ ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΗ ΔΙΩΞΗ ΑΠΟ ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ ΣΤΟΝ ΠΑΟ


Στη δίνη του κυκλώνα βρίσκεται, για τρίτη φορά μέσα σε μόλις δύο εβδομάδες, ο Παναθηναϊκός. Λίγες ημέρες μετά το πρόστιμο-μαμούθ (150.000 ευρώ) που επιβλήθηκε στον Δημήτρη Γιαννακόπουλο για τις δηλώσεις του μετά το πρώτο παιχνίδι των πλέι οφ, στη Βαρκελώνη, η Ευρωλίγκα άσκησε νέα πειθαρχική δίωξη εναντίον των «πρασίνων», αυτή τη φορά για τα όσα έγιναν στις δύο αναμετρήσεις του ΟΑΚΑ.

Δεν πέρασε απαρατήρητο απ' τους ανθρώπους της διοργανώτριας αρχής το γεγονός ότι στο τέταρτο παιχνίδι βρέθηκαν στο γήπεδο σχεδόν 30.000 άνθρωποι, ενώ καταγράφηκαν και κάποιες μεμονωμένες περιπτώσεις ρίψης αντικειμένων.

Στον Παναθηναϊκό βρέθηκαν προ εκπλήξεως, αφού υπήρχε η αίσθηση, με βάση και τα λεγόμενα των ανθρώπων της Ευρωλίγκας στη Αθήνα, ότι είχαν περάσει με επιτυχία το διπλό τεστ. Θεωρείται βέβαιο ότι δεν πρόκειται να καθίσουν με σταυρωμένα χέρια, αποστέλλοντας μέσα στις επόμενες ημέρες επιστολή-απάντηση στον Ζόρντι Μπερτομέου.

Η ανακοίνωση της διοργανώτριας αρχής αναφέρει μεταξύ άλλων: «Η Πειθαρχική Επιτροπή της Ευρωλίγκας ξεκίνησε διαδικασία αναφορικά με αρκετά γεγονότα που συνέβησαν στην Αθήνα, στο τρίτο και στο τέταρτο παιχνίδι των προημιτελικών του Παναθηναϊκού με την Μπαρτσελόνα: χρήση σειρήνων όταν η αντίπαλη ομάδα ήταν στην επίθεση, χρήση λέιζερ κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού, χρήση φωτοβολίδων και κροτίδων κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού. Επιπλέον, στο γήπεδο ήταν περισσότερος κόσμος απ' ό,τι επιτρέπει η χωρητικότητά του».
Γ.Σ.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ σχολιάστε κόσμια