Τετάρτη 6 Μαρτίου 2013

ΕΙΡΗΝΟΔΙΚΕΙΟ ΑΘΗΝΩΝ - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ


ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΕΙΡΗΝΟΔΙΚΕΙΟ ΑΘΗΝΩΝ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ
Ταχ. Δ/νση : Κυρ. Λουκάρεως 14 Τ.Κ.:11522
Τηλέφωνο 210-8709702

Για τη διευκόλυνση των μελών σας θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι από 1ης Μαρτίου 2013 το τμήμα εκούσιας δικαιοδοσίας στο Ειρηνοδικείο Αθηνών θα λειτουργήσει ως εξής:
Κατάθεση και Δημοσίευση εκούσιας δικαιοδοσίας-κληρονομητήρια -σωματεία κ.λ.π. γραφείο 201, 2ος όροφος.
Προσδιορισμός & συζήτηση προσωρινών διαταγών εκούσιας δικαιοδοσίας, ακροατήριο 5, 2ος όροφος.
Εκδίκαση εκούσιας δικαιοδοσίας ακροατήριο 4, 2ος όροφος
Τμήμα διαθηκών γραφείο 64, ισόγειο.
Τμήμα αποποιήσεων κληρονομιάς, γραφείο 179, 1ος όροφος.
Λόγω της λειτουργίας του τμήματος εκούσιας δικαιοδοσίας από 1ης Μαρτίου 2013, θα γίνουν οι εξής αλλαγές:
Κατάθεση συναινετικών προσημειώσεων γραφείο 81-82 ισόγειο,
Συζήτηση συναινετικών προσημειώσεων ακροατήριο 7 ισόγειο.
Κατάθεση ενδίκων μέσων Ειρηνοδικείου & κατάθεση αγωγών-ανακοπών πιστωτικών τίτλων γραφείο 5, ισόγειο.
Δημοσίευση αποφάσεων πιστωτικών τίτλων γραφείο 23 ισόγειο.
Αποφάσεις υπερχρεωμένων γραφείο 52 ισόγειο.

Η Πρόεδρος του Τριμελούς Συμβουλίου
Διεύθυνσης του Ειρηνοδικείου Αθηνών

ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ ΖΟΒΑΝΟΥ
ΕΙΡΗΝΟΔΙΚΗΣ Α’

9 σχόλια :

Γεια σας και Καλώς ήλθατε στην Spotcap Παγκόσμια Δανειοδοτικές Υπηρεσίες, το όνομά μου είναι Claudia Klein, είμαι δανειστής και επίσης σύμβουλος δανείου.

Χρειάζεται μεγάλη οικονομική ενίσχυση; χρειάζεστε ένα δάνειο για διάφορους σκοπούς; αν η απάντησή σας είναι ναι, θα σας συμβουλεύσω να επικοινωνήσετε με την εταιρεία μου μέσω | spotcapglobalservices@gmail.com | ή να μας στείλετε μήνυμα στο WhatsApp: +4915758108767 | και να έχετε ένα δάνειο στο λογαριασμό σας εντός 24 ωρών, διότι παρέχουμε άριστες υπηρεσίες δανείου σε όλο τον κόσμο.

Προσφέρουμε κάθε είδους δάνειο (Προσωπικό Δάνειο, Επιχειρηματικό Δάνειο και πολλά άλλα), προσφέρουμε μακροπρόθεσμα και βραχυπρόθεσμα δάνεια και μπορείτε επίσης να δανειστείτε μέχρι και 15 εκατομμύρια ευρώ. Η εταιρεία μου θα σας βοηθήσει να επιτύχετε μια ποικιλία στόχων με ένα ευρύ φάσμα δανειακών προϊόντων.

Γνωρίζουμε ότι η απόκτηση ενός νόμιμου δανείου ήταν πάντα ένα τεράστιο πρόβλημα Στα άτομα που έχουν οικονομικό πρόβλημα και χρειάζονται λύση σε αυτό, πολλοί άνθρωποι το βρίσκουν τόσο δύσκολο να πάρουν δάνειο μετοχών από τις τοπικές τους τράπεζες ή άλλα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα λόγω του υψηλού ενδιαφέροντος ποσοστό, ανεπαρκείς εξασφαλίσεις, λόγος χρέους προς εισόδημα, χαμηλό πιστωτικό αποτέλεσμα ή για οποιονδήποτε άλλο λόγο

Δεν υπάρχουν πλέον χρόνοι αναμονής ή αγχωτικές επισκέψεις τράπεζας. Η υπηρεσία μας είναι διαθέσιμη 24/7 - μπορείτε να πάρετε ένα δάνειο και να ολοκληρώσετε τις συναλλαγές σας όποτε και όπου θέλετε

Παρέχουμε υπηρεσίες δανείου παγκόσμιας κλάσης 24 ωρών. Για ερωτήσεις / ερωτήσεις; - Στείλτε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σε | spotcapglobalservices@gmail.com | ή να μας στείλετε μήνυμα στο WhatsApp: +4915758108767 | & Λήψη απάντησης Σε μια στιγμή.

Η οικογένειά σας, οι φίλοι και οι συνάδελφοί σας δεν χρειάζεται να ξέρουν ότι έχετε χαμηλά μετρητά, απλά γράψτε μας και θα λάβετε ένα δάνειο.

Η οικονομική σας ελευθερία είναι στα χέρια σας!

Γεια σας, χρειάζεστε πραγματικά ένα δάνειο; χρειάζεστε ένα επείγον δάνειο; Θα σας βοηθήσουμε να πάρετε ένα δάνειο quickcash μεταξύ $ 5000 έως $ 150million για να λύσετε τα οικονομικά σας προβλήματα με πολύ χαμηλό επιτόκιο 3%. Αυτό το πρόγραμμα χρηματοδότησης επιτρέπει στον πελάτη να απολαμβάνει χαμηλό επιτόκιο αποπληρωμής.

Προσφέρουμε όλα τα είδη δανείων, είτε πρόκειται για λογαριασμούς ιατρικής, σχολικές αμοιβές, προκαταβολές πληρωμής, επιχειρηματικό δάνειο, προσωπικά δάνεια, χρεωστικά δάνεια ή απροσδόκητα προβλήματα μετρητών κλπ. Η υπηρεσία μας είναι γρήγορη, ασφαλής και αξιόπιστη.

Δεν υπάρχει πλέον χρόνος αναμονής ή αγχωτικές επισκέψεις τράπεζας. Η υπηρεσία Ourservice είναι διαθέσιμη όλο το 24ωρο - μπορείτε να πάρετε δάνειο και να κάνετε επαγγελματική δραστηριότητα όπου θέλετε

Παρέχουμε 24ωρη υποστήριξη παγκόσμιας κλάσης.

Ερωτήσεις / ερωτήσεις; - Email (ferratum.loans@gmail.com) (ferra_tum@outlook.com) (WhatsApp: +14092062954) και λάβετε απάντηση μέσα σε λίγα λεπτά.

Η οικογένειά σας, οι φίλοι και οι συνεργάτες σας δεν χρειάζεται να γνωρίζουν ότι έχετε λίγα χρήματα, απλώς στείλτε μας email και θα πάρετε ένα δάνειο.

Η οικονομική σας ελευθερία είναι στα χέρια σας!

Είμαστε πάντα στην ευχάριστη θέση να σας ακούσουμε! Εάν έχετε οποιεσδήποτε παρατηρήσεις, ερωτήσεις ή απορίες, στείλτε μας email στο
Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: ferratum.loans@gmail.com
Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: ferra_tum@outlook.com
WhatsApp: +14092062954

ΔΑΝΕΙΟΔΟΤΙΚΑ ΔΑΝΕΙΑ INC.


Έχετε επιδοθεί από πού να πάρετε δάνεια, απορριφθεί από τις τράπεζες, και τώρα απογοητευμένος από πού να πάρει ένα δάνειο. Το LENDINGTREE θα σας δώσει το δάνειο που περιμένετε. επικοινωνήστε μαζί μας στη διεύθυνση lendingtreegroupinc@gmail.com.

Ένα δάνειο για την αποπληρωμή του χρέους σας εύκολα;
Ένα δάνειο για να ξεκινήσετε το είδος της επιχείρησης που θέλετε να κάνετε;
Ένα δάνειο για εκπαιδευτικούς σκοπούς;
Ένα δάνειο για να αγοράσει ένα διαμέρισμα;
Ένα δάνειο για να αγοράσει αυτό το αυτοκίνητο όνειρο;

Μην κοιτάτε ξανά, η LENDING TREE INC προσφέρει δάνεια
Δεν υπάρχουν κρυφές πληρωμές από 1.000 έως 20.000.000 EUR / USD / POUNDS
Σε πολύ χαμηλό επιτόκιο 3%
Δημιουργήσαμε ένα δίκτυο δανεισμού και
οικονομική βοήθεια σε πελάτες παγκοσμίως.

Προσπαθούμε να διατηρήσουμε το πρότυπο αριστείας μας Εμείς
προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας.
Δίνουμε ένα δάνειο σε όσους χρειάζονται οικονομική βοήθεια από το 1 έως το
20 χρόνια

Οι υπηρεσίες μας περιλαμβάνουν επίσης

. πραγματική χρηματοδότηση
. επενδυτής ακινήτων
. δάνεια για την κατασκευή
. δάνεια εκκίνησης επιχειρήσεων
. στεγαστικά δάνεια
. Η καταναλωτική πίστη,
. Δάνεια FHA
. προσωπικά δάνεια
. τα δάνεια αυτοκινήτων
κ.λπ. Εάν χρειάζεστε ένα δάνειο ή οικονομική βοήθεια επικοινωνήστε μαζί μας από

email: lendingtreegroupinc@gmail.com

email: lending-tree@outlook.com

whatsapp: +1 (213)419-2419

Ζεστή σκέψη

Γεια,
Σας γράφω για να σας ενημερώσω ότι προσφέρουμε προσωπικά δάνεια με ποσοστό 2%. Μπορούμε να σας δώσουμε δάνεια, ώστε να μπορείτε να εκτελέσετε τα έργα σας ή άλλα πράγματα που θέλετε να κάνετε. Επικοινωνήστε μαζί μας απευθείας μέσω email: sduplens@gmail.com
Τις καλύτερες ευχές μου

Γεια σας Κυρίες και κύριοι, Χρειάζεστε οικονομική βοήθεια; Είμαι η Σούζαν Μπένσον. Είμαι δανειστής και επίσης οικονομικός σύμβουλος.

Χρειάζεστε ένα επιχειρηματικό δάνειο, ένα προσωπικό δάνειο, ένα στεγαστικό δάνειο ή ένα δάνειο για να ολοκληρώσετε το έργο σας; Εάν η απάντησή σας είναι ναι, θα σας συνιστούσα να επικοινωνήσετε με την εταιρεία μου. Παρέχουμε κάθε είδους υπηρεσίες δανείων, συμπεριλαμβανομένων μακροπρόθεσμων και βραχυπρόθεσμων δανείων. Για περισσότερες πληροφορίες, γράψτε μας μέσω email: (sunshinefinancialgroupinc@gmail.com) ή στείλτε μου μήνυμα στο WhatsApp μέσω: +447903159998 και λάβετε απάντηση σε μια στιγμή.

Είμαστε μια ολοκληρωμένη εταιρεία χρηματοοικονομικών υπηρεσιών και δεσμευόμαστε να σας βοηθήσουμε να ικανοποιήσετε όλες τις φιλοδοξίες σας. Ειδικευόμαστε στην παροχή δομημένων λύσεων χρηματοδότησης σε ιδιώτες και εταιρείες με τον πιο αποτελεσματικό και ταχύτερο τρόπο.

Ακολουθούν ορισμένοι λόγοι για τους οποίους πρέπει να επικοινωνήσετε μαζί μας για δάνειο.
* Ευκολία - Μπορείτε να υποβάλετε αίτηση για δάνειο ανά πάσα στιγμή, οπουδήποτε.
* Ευέλικτο ποσό - Αποφασίσετε πόσα χρήματα θέλετε να δανειστείτε.
* Γρήγορη άμεση χρηματοδότηση - Λάβετε το δάνειο σας εντός 24 ωρών μετά την έγκριση.
* Ευέλικτο επιτόκιο - Προσιτό επιτόκιο 3%.
* Υψηλά ποσοστά έγκρισης - Έχετε 99,9% πιθανότητα να λάβετε το δάνειο
* Ευέλικτη αποπληρωμή - Πρέπει να επιλέξετε την Ημερομηνία Αποπληρωμής, είτε εβδομαδιαία, μηνιαία ή ετήσια για διάρκεια 1-30 ετών
* Απλή διαδικτυακή εφαρμογή.
* Εξατομικευμένη καθοδήγηση και εξειδίκευση.
* Χωρίς κρυφές χρεώσεις

Μην χάσετε μια ευκαιρία λόγω έλλειψης χρηματοδότησης. Επικοινωνήστε με την εταιρεία μου τώρα, μπορούμε να σας βοηθήσουμε με ένα δάνειο, επειδή έχουμε βοηθήσει πολλά άτομα και οργανισμούς που αντιμετωπίζουν οικονομικές δυσκολίες σε όλο τον κόσμο.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την προσφορά δανείου, στείλτε μας το αίτημά σας για δάνειο μέσω email: sunshinefinancialgroupinc@gmail.com
WhatsApp / Τηλεγράφημα: +447903159998

Οι μεσάζοντες / σύμβουλοι / μεσίτες είναι ευπρόσδεκτοι να φέρουν τους πελάτες τους και προστατεύονται 100%. Με απόλυτη εμπιστοσύνη, θα συνεργαστούμε για τα οφέλη όλων των εμπλεκόμενων μερών.

Γεια σε όλους, με λένε Haitham Saleh Al-Hatar, είμαι τόσο χαρούμενος σήμερα. Έλαβα την απόφασή μου από έναν άνθρωπο που φοβάται τον Θεό, επίσκοπο Ηλία, όταν έχασα κάθε ελπίδα ότι δεν μπορώ να πάρω πια δάνειο επειδή με απατούν πολλοί δανειστές, αλλά ενθαρρύνω τον εαυτό μου και κάνω ένα τολμηρό βήμα και κάνω αίτηση με αυτόν τον δανειστή, αλλά είμαι πολύ χαρούμενος που σήμερα λέω ότι μόλις έλαβα το δάνειό μου των 15.000 ευρώ και θα σας συμβουλέψω όλους που τον χρειάζονται για δάνειο
email: loancreditinstitutions00@gmail.com ή WhatsApp: +393512114999

Ο Θεός να ευλογεί τα Δανειακά Πιστωτικά Ιδρύματα. επειδή μου έδωσε ένα δάνειο 95.000 ευρώ που ζήτησα, είμαι πολύ χαρούμενος τώρα με την οικογένειά μου τώρα. εάν χρειάζεστε έναν σκοπό δανείου, στείλτε μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σε αυτήν την εταιρεία σήμερα στο {loancreditinstitutions00@gmail.com} ή στο whatsapp: +393512114999

Είμαι πολύ χαρούμενος που παίρνω ένα δάνειο από το ευρωπαϊκό μέρος του κόσμου, είμαι εδώ για να σας προτείνω όλους όσοι χρειάζεστε οικονομική βοήθεια να επικοινωνήσετε με τον κ. Ηλία για την αίτηση δανείου σας. Επικοινώνησα μαζί τους για την αίτηση δανείου μου και παίρνω με επιτυχία ένα δάνειο 25.000 ευρώ μετά από κάποια δέουσα επιμέλεια που με κάνει σχεδόν απελπισμένη. επικοινωνήστε μαζί τους στο. email {loancreditinstitutions00@gmail.com} ή αριθμός whatsapp: +393512114999.

Καλό απόγευμα,

Είμαι εγγεγραμμένος ιδιωτικός δανειστής χρημάτων. Δίνουμε δάνεια για να βοηθήσουμε ανθρώπους, εταιρείες που πρέπει να αναβαθμίσουν την οικονομική τους κατάσταση σε όλο τον κόσμο, ελάχιστα ετήσια επιτόκια έως 2% εντός ενός έτους - 30 χρόνια πλήρης αποπληρωμή οπουδήποτε στον κόσμο. Παρέχουμε δάνεια από 2.000€ – 500.000.000€. Τα δάνεια είναι καλά εξασφαλισμένα και η μέγιστη ασφάλεια είναι το πιο σημαντικό πράγμα. Ο ενδιαφερόμενος μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω email: (dakany.endre@gmail.com)

Προσφορά δανείου.

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ σχολιάστε κόσμια