Δευτέρα, 14 Ιανουαρίου 2013

ΚΑΤΕΔΑΦΙΣΤΕΕΣ ΚΡΙΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥ "THE MALL ATHENS";


Στην Ολομέλεια του Συμβουλίου της Επικρατείας άνοιξε ο φάκελος της υπόθεσης του «The Mall Athens», του εμπορικού κέντρου, το οποίο, σύμφωνα με τις μέχρι τώρα κρίσεις και αποφάσεις του Ανωτάτου Ακυρωτικού Δικαστηρίου, ελέγχεται ως «το μεγαλύτερο αυθαίρετο στην Ευρώπη». Η υπόθεση έφτασε ενώπιον της Δικαιοσύνης δέκα χρόνια πριν όταν η «Παρέμβαση Πολιτών Αμαρουσίου» κατέθεσε την πρώτη προσφυγή κατά της ιδιοκτήτριας εταιρείας «Lamda Development».

Η υπόθεση αρχικά είχε ανατεθεί στο Ε’ Τμήμα του ΣτΕ και τελικά παραπέμφθηκε στην Ολομέλεια λόγω της σοβαρότητας των κρινόμενων ζητημάτων.

Με την προσφυγή ζητείται να ακυρωθεί ο νόμος του 2003 περί«Ολυμπιακής Προετοιμασίας», με τον οποίο χορηγήθηκε ειδική οικοδομική άδεια για το εμπορικό κέντρο των 75.000 τ.μ. και για ένα κτίριο γραφείων 17.000 τ.μ. Οι εγκαταστάσεις είχαν χαρακτηριστεί ως ολυμπιακές και ζητείται να κριθούν ως αυθαίρετες και κατεδαφιστέες.

http://www.nomikanea.gr

2 σχόλια :

Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

Γεια σας και Καλώς ήλθατε στην Spotcap Παγκόσμια Δανειοδοτικές Υπηρεσίες, το όνομά μου είναι Claudia Klein, είμαι δανειστής και επίσης σύμβουλος δανείου.

Χρειάζεται μεγάλη οικονομική ενίσχυση; χρειάζεστε ένα δάνειο για διάφορους σκοπούς; αν η απάντησή σας είναι ναι, θα σας συμβουλεύσω να επικοινωνήσετε με την εταιρεία μου μέσω | spotcapglobalservices@gmail.com | ή να μας στείλετε μήνυμα στο WhatsApp: +4915758108767 | και να έχετε ένα δάνειο στο λογαριασμό σας εντός 24 ωρών, διότι παρέχουμε άριστες υπηρεσίες δανείου σε όλο τον κόσμο.

Προσφέρουμε κάθε είδους δάνειο (Προσωπικό Δάνειο, Επιχειρηματικό Δάνειο και πολλά άλλα), προσφέρουμε μακροπρόθεσμα και βραχυπρόθεσμα δάνεια και μπορείτε επίσης να δανειστείτε μέχρι και 15 εκατομμύρια ευρώ. Η εταιρεία μου θα σας βοηθήσει να επιτύχετε μια ποικιλία στόχων με ένα ευρύ φάσμα δανειακών προϊόντων.

Γνωρίζουμε ότι η απόκτηση ενός νόμιμου δανείου ήταν πάντα ένα τεράστιο πρόβλημα Στα άτομα που έχουν οικονομικό πρόβλημα και χρειάζονται λύση σε αυτό, πολλοί άνθρωποι το βρίσκουν τόσο δύσκολο να πάρουν δάνειο μετοχών από τις τοπικές τους τράπεζες ή άλλα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα λόγω του υψηλού ενδιαφέροντος ποσοστό, ανεπαρκείς εξασφαλίσεις, λόγος χρέους προς εισόδημα, χαμηλό πιστωτικό αποτέλεσμα ή για οποιονδήποτε άλλο λόγο

Δεν υπάρχουν πλέον χρόνοι αναμονής ή αγχωτικές επισκέψεις τράπεζας. Η υπηρεσία μας είναι διαθέσιμη 24/7 - μπορείτε να πάρετε ένα δάνειο και να ολοκληρώσετε τις συναλλαγές σας όποτε και όπου θέλετε

Παρέχουμε υπηρεσίες δανείου παγκόσμιας κλάσης 24 ωρών. Για ερωτήσεις / ερωτήσεις; - Στείλτε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σε | spotcapglobalservices@gmail.com | ή να μας στείλετε μήνυμα στο WhatsApp: +4915758108767 | & Λήψη απάντησης Σε μια στιγμή.

Η οικογένειά σας, οι φίλοι και οι συνάδελφοί σας δεν χρειάζεται να ξέρουν ότι έχετε χαμηλά μετρητά, απλά γράψτε μας και θα λάβετε ένα δάνειο.

Η οικονομική σας ελευθερία είναι στα χέρια σας!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ σχολιάστε κόσμια