Πέμπτη 9 Μαΐου 2013

ΕΙΣΑΙ ΕΓΓΥΗΤΗΣ ΣΕ ΔΑΝΕΙΟ? ΔΕΣ ΠΩΣ ΘΑ ΓΛΙΤΩΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΑΤΑΓΗ ΠΛΗΡΩΜΗΣ


Αντιμετώπισα πρόσφατα την περίπτωση ζευγαριού που είχε συμβληθεί σε σύμβαση δανείου με κάποια από τις παραπαίουσες ιδιωτικές -για λίγο ακόμα- τράπεζες. Πρωτοφειλετης ήταν ο σύζυγος και εγγυητής η σύζυγος. Η ιδιαιτερότητα εδώ της περίπτωσης, ήταν ότι η σύζυγος εγγυήθηκε με ακίνητο ιδιοκτησίας της το οποίο ήταν μικρότερης αξίας από το ύψος του δανείου, λόγος για τον οποίο νόμισε εσφαλμένα ότι αναλαμβάνει την υποχρέωση να χορηγήσει εμπράγματη ασφάλεια υπέρ της τράπεζας (με το ακίνητο που δέχτηκε να προσημειώσει) και ΟΧΙ ότι εγγυάται ατομικά ως αυτοφειλέτης (για το σύνολο δηλ του δανείου). Σε αυτή την περίπτωση, εφόσον βεβαίως τα πράγματα έχουν έτσι και αποδειχτεί όντος η πλάνη αυτή μεταξύ δηλώσεως και βουλήσεως, ΔΕΝ συντρέχει σύμφωνα με την ΑΠ 1096/2006 νόμιμος λόγος εκδόσεως διαταγής πληρωμής εις βάρος του εγγυητή για ΚΑΝΕΝΑ ποσό. Η απόφαση που στη δίκη αυτή εκδόθηκε από το Εφετείο, ΔΕΝ ακύρωσε ΜΕΡΙΚΩΣ τη διαταγή πληρωμής, περιορίζουσα το ποσόν αυτής, μέχρι την αξία του ακινήτου που ο εγγυητής χορήγησε ως εμπράγματη ασφάλεια, αλλά ακύρωσε ΟΛΙΚΩΣ την διαταγή πληρωμής!


Ειδικότερα:


Κατά το άρθρο 847 Α.Κ., «με τη σύμβαση της εγγύησης ο εγγυητής αναλαμβάνει απέναντι στο δανειστή την ευθύνη, ότι θα καταβληθεί η οφειλή». Σε μια τυπική σύμβαση δανείου με την τράπεζα ο εγγυητής δηλώνει ότι εγγυάται ανεπιφυλάκτως προς την τράπεζα ότι θα εξοφλήσει το ποσό του δανείου και υπόσχεται ότι, ευθύνεται αλληλεγγύως και εις ολόκληρον με τον πρωτοφειλετη και ότι προς εξασφάλιση της απαιτήσεως της τράπεζας θα συναινέσει στην εγγραφή προσημειώσεως υποθήκης επί ακινήτων του. Ταυτόχρονα, κατά την πάγια τακτική των επί σειρά ετών προκλητικά παρανομούντων τραπεζών, βάζουν τους εγγυητές και υπογράφουν παραίτηση από τα ευεργετήματα διαιρέσεως και διζήσεως και όλων των δικαιωμάτων που απορρέουν από τις διατάξεις των αρθρ. 853, 862, 863, 864, 866, 867 και 868 του Α.Κ , όρoς που με πλείστες αποφάσεις έχει κριθεί από τη Δικαιοσύνη άκυρος ως καταχρηστικός.


Στην εγγύηση εφαρμόζονται οι κοινές για σύμβαση διατάξεις, όπως εκείνες που αφορούν τα ελαττώματα της δηλώσεως βουλήσεως. Κατά συνέπεια, η εγγύηση μπορεί να ακυρωθεί λόγω ουσιώδους πλάνης (άρθρα 140, 142 Α.Κ). Αυτό μπορεί να συμβεί στην περίπτωση κατά την οποία ο εγγυητής υπογράφει ένα έγγραφο νομίζοντας εσφαλμένα ότι έχει ορισμένο περιεχόμενο με ορισμένες συνέπειες, ενώ αυτό περιλαμβάνει περιεχόμενο διαφορετικό. Χωρεί λοιπόν ακύρωση της εγγύησης λόγω ουσιώδους πλάνης, όπως όταν ο εγγυητής υπογράφει μια σύμβαση εγγυήσεως νομίζοντας εσφαλμένα ότι έχει ορισμένο περιεχόμενο, ενώ στην πραγματικότητα αυτό είναι διαφορετικό. Αυτό μπορεί να συμβεί (και) όταν ο εγγυητής νόμιζε εσφαλμένα ότι με τη σύμβαση που υπέγραφε αναλάμβανε την υποχρέωση να παράσχει εμπράγματη ασφάλεια υπέρ της Τράπεζας και ΟΧΙ ότι εγγυόταν προσωπικά για την εξόφληση του συνόλου του χρέους του πρωτοφειλέτη.


Η εκ μέρους του εγγυητή παραχώρηση υποθήκης σε ακίνητο ΔΕΝ σημαίνει ότι αυτός γίνεται και οφειλέτης της τράπεζας, εκτός άν αυτός ενέχεται και προσωπικά. Το ίδιο ισχύει και για την προσημείωση υποθήκης. Η ακύρωση απαγγέλλεται με δικαστική απόφαση κατόπιν άσκησης αγωγής, ανακοπής ή ένστασης, από τον πλανηθέντα εγγυητή ή τον κληρονόμο του (μιας και τα χρέη κληρονομούνται άμα δεν ενεργήσεις τα δέοντα).


Η ανακοπή του εγγυητή κατά της διαταγής πληρωμής, ασκείται στην περίπτωση αυτή με αίτημα ενστάσεως περί ακύρωσης της εγγύησης ως προϊόντος πλάνης. Αποτελέσματα της ακύρωσης είναι να κριθεί ως μή νόμιμη η έκδοση διαταγής πληρωμής εις βάρος του εγγυητή.


Δες εδώ την Α Π Ο Φ Α Σ Α Ρ Α 1096/ 2006 του ΑΠ και υποκλίσου μπροστά στη σοφία αυτονών που γνωρίζουν νομικά.


Σοφία που θα μπορούσε να απαλλάξει τη χώρα απ τα καπετανάτα. Από την τυραννία των σύγχρονων οπλαρχηγών και των καπεταναίων. Όπου η συνείδηση της ομάδας είναι ισχυρή στα μικροπολιτικά όρια επιρροής του καπετάνιου… Όπως τότε που ήτανε αδύνατο στον Τριπολιτσιώτη που προσκυνούσε το Κωλοκοτρονέικο να υπηρετήσει τον Καραϊσκάκη σα γενικό αρχηγό… Νοοτροπία που έχει βαθύτερες ρίζες στο ψυχισμό του Έλληνα και οδήγησε σε τραγικά για τον τόπο και το μέλλον της πατρίδας αποτελέσματα…
Γράφει ο Θανάσης Αλαμπάσης στο alampasis.blogspot.gr

Νομικά Ανάλατα

1224 σχόλια :

«Παλαιότερο   ‹Παλαιότερο   1201 – 1224 από 1224   Νεότερο›   Νεότερο»

Καλημέρα, με λένε Clara Ferreira Gonzalez από το Πουέρτο Ρίκο. Πήρα το δάνειό μου $12000 από την Credit Union International Lenders PLC χθες, είμαι η πιο ευτυχισμένη γυναίκα στον κόσμο. για όσους αναζητούν δάνειο επικοινωνήστε με αυτόν τον αξιόπιστο δανειστή μέσω: { creditunion014@gmail.com } και θα χαρείτε που το κάνατε.

Χρειάζεστε δάνειο; προσωπικά δάνεια? επιχειρηματικά δάνεια; στεγαστικά δάνεια? γεωργική χρηματοδότηση και χρηματοδότηση έργων; δίνουμε κάθε είδους δάνεια με επιτόκιο 2%! email επικοινωνίας? (dakany.endre@gmail.com)

Επείγουσα προσφορά δανείου.

Προσοχή, με λένε Peter Andrej από τη Σλοβακία. καλό νέο. Ήμουν σε κρίσιμη αναζήτηση για ένα δάνειο, αλλά με αρνήθηκαν και με απάτησαν πολλοί διαδικτυακοί δανειστές χωρίς δάνειο.. Η Lydia Pabak με παρέπεμψε σε μια δανείστρια Leyla Rodriguez. Πήρα το δάνειό μου 20000 ευρώ αργιλίου από τη Leyla Rodriguez Loan Lender PLC. Παραπέμπω όλους τους απελπισμένους που αναζητούν δάνειο να επικοινωνήσουν με αυτόν τον αξιόπιστο δανειστή για δάνειο τώρα μέσω: (leylarodriguez9499@gmail.com) και θα χαρείτε που το κάνατε.

Γρήγορη προσφορά δανείου μεταξύ ιδιωτών σε 72 ώρες.

Εξασφαλίστε το δάνειό σας

Γεια σας
Είμαι ειδικός πράκτορας της UNICEF και με δεδομένο το τρέχουσα οικονομική κρίση, θα ήθελα να βοηθήσω ειλικρινά όλους τους ανθρώπους σε όλο τον κόσμο που έχουν ανάγκη χρήματα, οπότε αποφάσισα να κάνω δάνεια σε οποιονδήποτε ενδιαφερόμενος. Έχετε οικονομικές δυσκολίες.

Θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι είμαι χρηματοοικονομικός ιδιώτης που χορηγεί δάνεια σε οποιοδήποτε πρόσωπο καλό χαρακτήρα, έντιμο, που μπορεί να με αποπληρώσει εντός του συμφωνηθέντος χρονικού πλαισίου με πάγιο επιτόκιο 3%.
Για αυτό κάνω τα δάνειά μου που κυμαίνονται από 3000 έως 8.600.000 Ευρώ.

Έτσι, όποιος χρειάζεται χρήματα μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μου στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου μου: angellacaterina@gmail.com για περισσότερες πληροφορίες.

Τηλέφωνο WhatsApp: +33 7 58 56 88 63

Ευχαριστώ για την κατανόηση και καλή σας μέρα.

Καλά νέα που πήρα το δάνειό μου με επιτυχία εδώ

Καλά νέα, με λένε Angela Guevara Ramos από το Πουέρτο Ρίκο. δουλεύοντας στα Σλοβακικά, παραπέμφθηκα από τη μαρτυρία της Lydia Pabak σε αυτόν τον ιστότοπο σε έναν αξιόπιστο δανειστή που ονομάζεται Leyla Rodriguez. Πήρα το δάνειό μου των 20000 με επιτυχία εδώ: leylarodriguez9499@gmail.com

Καλά νέα, το όνομά μου είναι Angela Guevara Ramos, πήρα το δάνειό μου 20000 με επιτυχία εδώ: leylarodriguez9499@gmail.com

Χρειάζεστε ένα επείγον δάνειο; Δίνουμε προσωπικά δάνεια; Επιχειρηματικά δάνεια; Στεγαστικά δάνεια; Αγροτικά δάνεια; Δάνεια εκπαίδευσης; Χρεωστικά δάνεια ενοποίησης; Δάνεια φορτηγών; Δάνεια αυτοκινήτου; Δάνεια ξενοδοχείων; Αναχρηματοδότηση δανείων; και περισσότερα Σχολικά Δάνεια; Δάνεια εκκίνησης; .Προσφέρουμε με επιτόκιο 2%! Επικοινωνήστε μαζί μας μέσω: dakany.endre@gmail.com

Γεια σε όλους, είμαι πολύ ενθουσιασμένος σήμερα. Είδα σχόλια από άτομα που είχαν ήδη λάβει δάνειο από το loancreditinstitutions00@gmail.com και μετά αποφάσισα να εγγραφώ με βάση τις συστάσεις τους. Πριν από λίγες ώρες επιβεβαίωσα συνολικά 10.000 ευρώ που είχα ζητήσει από τον δικό μου τραπεζικό λογαριασμό. Αυτά είναι πραγματικά υπέροχα νέα, και συμβουλεύω όποιον χρειάζεται πραγματικό δάνειο να υποβάλει αίτηση μέσω email: loancreditinstitutions00@gmail.com ή whatsapp της στο +393509811524...

Αγαπητοί αιτούντες δάνειο,

Έχετε οικονομικές δυσκολίες; Θέλετε να ξεκινήσετε τη δική σας επιχείρηση; Αυτή η εταιρεία δανείων ιδρύθηκε ως οργανισμός ανθρωπίνων δικαιωμάτων παγκοσμίως με μοναδικό σκοπό να βοηθήσει τους φτωχούς και οικονομικά αναξιοπαθούντες ανθρώπους. Εάν θέλετε να υποβάλετε αίτηση για δάνειο, επικοινωνήστε μαζί τους χρησιμοποιώντας τα παρακάτω στοιχεία: e-mail: elenanino0007@gmail.com

Ονομα:
Απαιτούμενο ποσό δανείου:
Διάρκεια δανείου:
Αριθμός κινητού:

Σας ευχαριστώ και ο Θεός να έχει καλά
Ίngrid

Καλημέρα είμαι η κυρία Άννα με το όνομά μου και ζω στη Φινλανδία. Θα ήθελα να μιλήσω για την καλοσύνη του Θεού στη ζωή μου μετά από τόσους μήνες που προσπαθώ να πάρω ένα δάνειο στο διαδίκτυο και με απάτησαν, οπότε απελπίστηκα να αποκτήσω ένα δάνειο από έναν νόμιμο δανειστή στο Διαδίκτυο, μετά είδα ένα σχόλιο από έναν φίλο που ονομαζόταν Walter Chad και μίλησε για αυτή τη νόμιμη εταιρεία δανείου όπου πήρε το δάνειό του γρήγορα και εύκολα χωρίς κανένα άγχος, έτσι μου σύστησε μια εταιρεία που ονομάζεται Loan Credit Institutions . οπότε έκανα αίτηση για ένα ποσό δανείου ($80.000,00 USD) με χαμηλό επιτόκιο 2%, οπότε το δάνειο εγκρίθηκε και κατατέθηκε και στον τραπεζικό μου λογαριασμό. ήταν ο τρόπος με τον οποίο μπόρεσα να πάρω το δάνειό μου για να συνεχίσω να λειτουργεί η κατεστραμμένη επιχείρησή μου και επίσης να πληρώσω τους λογαριασμούς μου, γι' αυτό συμβουλεύω οποιονδήποτε ενδιαφέρεται να πάρει δάνειο γρήγορα και εύκολα να επικοινωνήσει μαζί του Για να δανειστεί εταιρεία μέσω email: (loancreditinstitutions00@gmail.com ) \ ή Whatsapp: +393509811524. για να λάβω οποιοδήποτε είδος δανείου χρειάζεστε, σας ευχαριστώ που διαβάσατε τη μεγαλύτερη μαρτυρία της ζωής μου.

Γρήγορη προσφορά δανείου μεταξύ ιδιωτών σε 72 ώρες.
Γεια σας κυρίες και κύριοι

Εσείς που έχετε πραγματικά οικονομικά προβλήματα. Εσύ που σε απορρίπτουν οι διάφορες τράπεζες παρ' όλες τις προσπάθειές σου.
Θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι είμαι χρηματοοικονομικός ιδιώτης που χορηγεί δάνεια σε οποιοδήποτε πρόσωπο καλό χαρακτήρα, έντιμο, που μπορεί να με αποπληρώσει εντός του συμφωνηθέντος χρονικού πλαισίου με πάγιο επιτόκιο 2%.
Για αυτό κάνω τα δάνειά μου που κυμαίνονται από 2000 ευρώ έως 9.000.000.000 ευρώ.

Έτσι, όποιος χρειάζεται χρήματα μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μου στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου μου: nadklivorie6@gmail.com για περισσότερες πληροφορίες.

Ευχαριστώ για την κατανόηση και καλή σας μέρα.

Δανειστής

Καλημέρα, με λένε Daniel Hans από τη Γερμανία. Ο φίλος μου με παρέπεμψε σε έναν αξιόπιστο δανειστή ονόματι Leyla Rodriguez και πήρα το δάνειό μου των 10000 ευρώ από τη Leyla Rodriguez Loan Lender PLC. Σε περίπτωση που εσείς οι άνθρωποι ανυπομονείτε για ένα αξιόπιστο δάνειο, μην το σκεφτείτε άλλο. η λύση είναι, επικοινωνήστε με αυτήν την αξιόπιστη εταιρεία μέσω: leylarodriguez9499@gmail.com

Προσφέρουμε Δάνεια με 2 %, Προσφέρουμε Δάνεια Εξυγίανσης Χρέους, Επιχειρηματικά Δάνεια, Προσωπικά Δάνεια, Δάνεια Αυτοκινήτων, Δάνεια ξενοδοχείων, Φοιτητικά Δάνεια, Προσωπικά Δάνεια Δάνεια Αναχρηματοδότησης Κατοικίας, Μάθετε περισσότερα Email: (richardcosmos5@gmail.com)

Επείγουσα προσφορά δανείου.

Χρειάζεστε ένα γρήγορο δάνειο;

Καλώς ορίσατε όλοι! Η δανειοδοτική μας ικανότητα κυμαίνεται από 2.000 € έως 100.000.000 € με λογικό επιτόκιο 2%, με πολύ απλούς και απροβλημάτιστους όρους. Εάν έχουμε κεντρίσει το ενδιαφέρον σας, αφήστε το μήνυμά σας μέσω email: dakany.endre@gmail.com

Χρειάζεστε κάποια οικονομική βοήθεια; Προσωπικά δάνεια? Δάνεια; Στεγαστικά δάνεια? Επιχειρηματικά δάνεια; Χρηματοδότηση γεωργίας και έργων; Δίνουμε δάνεια με επιτόκιο 2%! Επικοινωνία: dakany.endre@gmail.com

Γεια σε όλους,

Καλώς ήρθατε στο μέλλον! Η χρηματοδότηση έγινε εύκολη με την εταιρεία δανείων Patricia Kingsman.

Ψάχνετε για επιλογές χρηματοδότησης για τα νέα επαγγελματικά σας σχέδια, Ψάχνετε για δάνειο για να επεκτείνετε την υπάρχουσα επιχείρησή σας, Βρίσκεστε σε λίγο πρόβλημα με τους απλήρωτους λογαριασμούς και δεν ξέρετε ποιον δρόμο να πάτε ή πού να στρέφομαι σε? Σας έχουν απορρίψει οι τράπεζές σας; Δανειακή εταιρεία Patricia Kingsman. λέει ΝΑΙ όταν οι τράπεζές σας λένε ΟΧΙ. Επικοινωνήστε μαζί μας καθώς προσφέρουμε χρηματοοικονομικές υπηρεσίες με χαμηλό και προσιτό επιτόκιο 2% για μακροπρόθεσμα και βραχυπρόθεσμα δάνεια (Εγγυημένα και Ακάλυπτα). Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να επικοινωνήσουν μαζί μας για περαιτέρω διαδικασίες απόκτησης δανείου.

Οι υπηρεσίες περιλαμβάνουν:

* Δάνειο αυτοκινήτου
* Στεγαστικό δάνειο
* Δάνειο φορτηγών
* Στεγαστικό δάνειο
* Δάνειο Εξυγίανσης Οφειλών
* Επιχειρηματικό δάνειο
* Προσωπικό δάνειο
* Φοιτητικό Δάνειο.

Με την εταιρεία δανεισμού Patricia Kingsman. μπορείτε να πείτε αντίο σε όλες τις οικονομικές σας κρίσεις και δυσκολίες καθώς είμαστε πιστοποιημένοι, αξιόπιστοι, αξιόπιστοι, αποτελεσματικοί, γρήγοροι και δυναμικοί.
Email: patriciakingsman.loans2016@gmail.com

Χαιρετισμοί,
Κυρία Patricia Kingsman

Αγαπητοί αιτούντες δάνειο

Έχετε οικονομικές δυσκολίες; Θέλετε να ξεκινήσετε τη δική σας επιχείρηση; Αυτή η εταιρεία δανείων ιδρύθηκε ως οργανισμός ανθρωπίνων δικαιωμάτων παγκοσμίως με μοναδικό σκοπό να βοηθήσει τους φτωχούς και οικονομικά αναξιοπαθούντες ανθρώπους. Εάν θέλετε να υποβάλετε αίτηση για δάνειο, επικοινωνήστε μαζί τους χρησιμοποιώντας τα παρακάτω στοιχεία: e-mail: elenanino0007@gmail.com

Ονομα:
Απαιτούμενο ποσό δανείου:
Διάρκεια δανείου:
Αριθμός κινητού:

Σας ευχαριστώ και ο Θεός να έχει καλά
Ingrid

Testimonio obtuve mi préstamo exitosamente

Buenos días, mi nombre es Anna Paul Gomez de Paraguay. Fui estafado por tantos fraudes en Internet varias veces. hasta que encontré una publicación en este sitio que me refirió a un prestamista confiable, Leyla Rodríguez Préstamo Prestador PLC, y honestamente obtuve mi préstamo de 37000 euros. Estoy muy feliz, se los recomiendo a todos aquellos que necesiten un préstamo. contáctelos ahora a través del correo electrónico de su empresa (leylarodriguez9499@gmail.com), se alegrará de haberlo hecho.

ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ του ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗ ΚΥΡΙΑΚΗ
γεια σε όλους
Ευχαριστώ πολύ τον Θεό που επανέφερε τον ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗ ΚΥΡΙΑΚΗ στο δρόμο μου.
Για όλες τις οικονομικές σας ανάγκες ή εάν αντιμετωπίζετε οικονομικές δυσκολίες, απλά επικοινωνήστε με αυτό το υπέροχο ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗ ΚΥΡΙΑΚΗ και θα λάβετε απόλυτη ικανοποίηση.
Αυτή η σπουδαία γυναίκα μόλις με βοήθησε με ένα μικρό ποσό των 30.000 € και αυτό είναι υπεραρκετό για μένα.
Είναι γυναίκα με καρδιά, χάρη σε αυτή την υπέροχη γυναίκα, μπόρεσα να αυξήσω το βιοτικό μου επίπεδο και το χρέος μου.
Εάν χρειάζεστε ένα μικρό δάνειο, επικοινωνήστε μαζί τους και δεν θα απογοητευτείτε.
Email: kikivas86@gmail.com
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
Σημείωση
Εάν δεν είστε από την Ελλάδα, παρακαλούμε απόσχετε

Ονομάζομαι Maria Filip από τη Σλοβακία. Πήρα το ποσό του δανείου μου των 35000 ευρώ από μια αξιόπιστη δανειοδότη Leyla Rodriguez ( leylarodriguez09499@gmail.com ) στην οποία αναφέρθηκα στο διαδίκτυο. Είμαι πολύ χαρούμενος που τελικά πήρα το δάνειό μου για την επιχείρησή μου.

Χρειάζεστε δάνειο, είμαι ιδιώτης, αξιόπιστος, αξιόπιστος δανειστής. Παρέχω δάνεια σε επιχειρήσεις και ιδιώτες με χαμηλό και προσιτό επιτόκιο 3%. Αναζητάτε επιχειρηματικό δάνειο, προσωπικό δάνειο, στεγαστικό δάνειο, δάνειο αυτοκινήτου, φοιτητικό δάνειο, δάνειο εξυγίανσης χρέους, ακάλυπτο δάνειο και επιχειρηματικό κεφάλαιο; Εάν μια τράπεζα ή χρηματοπιστωτικό ίδρυμα σας αρνήθηκε ένα δάνειο για έναν ή περισσότερους λόγους. Είστε στο σωστό μέρος για τις αποφάσεις δανείου σας, παρέχουμε δάνεια από 2.000 $ έως 100.000.000.000,00 $ σε περίοδο αποπληρωμής 1-20 ετών οπουδήποτε στον κόσμο. Email: (bryanstefanloanfirm@gmail.com) Αριθμός Whatsapp:+2347044515643

Επικοινωνία:
Μπράιαν Στέφαν

Χρειάζεστε δάνειο, είμαι ιδιώτης, αξιόπιστος, αξιόπιστος δανειστής. Παρέχω δάνεια σε επιχειρήσεις και ιδιώτες με χαμηλό και προσιτό επιτόκιο 3%. Αναζητάτε επιχειρηματικό δάνειο, προσωπικό δάνειο, στεγαστικό δάνειο, δάνειο αυτοκινήτου, φοιτητικό δάνειο, δάνειο εξυγίανσης χρέους, ακάλυπτο δάνειο και επιχειρηματικό κεφάλαιο; Εάν μια τράπεζα ή χρηματοπιστωτικό ίδρυμα σας έχει αρνηθεί ένα δάνειο για έναν ή περισσότερους λόγους. Είστε στο σωστό μέρος για τις αποφάσεις δανείου σας, παρέχουμε δάνεια από 2.000 $ έως 50.000.000,00 $ σε περίοδο αποπληρωμής 1-20 ετών οπουδήποτε στον κόσμο. Email: (bryanstefanloanfirm@gmail.com) Αριθμός Whatsapp: +2347044515643

Καλή μέρα ,

Είμαι πολύ ενθουσιασμένος που πήρα το προσωπικό μου δάνειο για να αγοράσω ένα αυτοκίνητο από την Mrs Marion Jansen Loan Help LTD μετά από απάτη δύο φορές από ψεύτικους δανειστές, προς τον παντοδύναμο Θεό μου σύστησε την Mrs Marion Jansen Loan Help LTD από έναν συνάδελφο που πήρε επίσης δάνειο για την επέκταση της επιχείρησής του και προς μεγάλη μου έκπληξη, μου δόθηκε δάνειο 25.000 USD σήμερα.

Σας προτρέπω όλους όσους χρειάζεστε δάνειο να επικοινωνήσετε με την κυρία Marion Jansen μέσω email για μια αίτηση δανείου: marionjansen00@gmail.com


Ευχαριστώ

Καλημέρα, με λένε Maria Pedro Hernandez Gomez από την Παραγουάη. Ο φίλος μου με παρέπεμψε σε έναν αξιόπιστο δανειστή, πήρα το δάνειό μου ύψους 950.000.000,00 Gs με επιτυχία σήμερα από αυτόν τον αξιόπιστο δανειστή που ονομάζεται Leyla Rodriguez Prestamo Prestamista PLC. (leylarodriguez9499@gmail.com)

«Παλαιότερο ‹Παλαιότερο   1201 – 1224 από 1224   Νεότερο› Νεότερο»

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ σχολιάστε κόσμια