Τρίτη, 20 Μαΐου 2014

ΠΛΗΡΩΜΗ ΔΙΚΑΣΤΙΚΩΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΩΝ ΜΕ ΚΛΕΙΔΑΡΙΘΜΟ ΚΑΙ IBAN


Με κλειδάριθμο και ΙΒΑΝ η πληρωμή εφόρων και δικαστικών αντιπροσώπων 

Την επόμενη Δευτέρα 26 Μαΐου θα ξεκινήσει η καταβολή των αποζημιώσεων 50.000 εφόρων, δικαστικών αντιπροσώπων και γραμματειών εφορευτικών επιτροπών που μετέχουν στις εκλογές και οι οποίοι δεν μετακινήθηκαν εκτός νομού. Για να λάβουν τις αποζημιώσεις τους οι δικαιούχοι θα πρέπει να γνωρίζουν τον κωδικό τους στο Taxisnet (κλειδάριθμο), αλλά και το διεθνή αριθμό τραπεζικού λογαριασμού (IBAN).
Η διαδικασία που ακολουθείται φέτος με την καταβολή των αποζημιώσεων των εφόρων, δικαστικών αντιπροσώπων και γραμματειών εφορευτικών επιτροπών συνολικού ύψους 38 εκατ. ευρώ είναι διαφορετική σε σχέση με τις άλλες χρονιές όταν και η πληρωμή γινόταν από τις εφορίες.

Φέτος τα υπουργεία Εσωτερικών και Οικονομικών διαχώρισαν σε δύο κατηγόριες τους διενεργούντες τις εκλογές:
Στην πρώτη κατηγορία εντάσσονται 10.000 έφοροι και δικαστικοί αντιπρόσωποι που κινήθηκαν εκτός νομού για να μετέχουν στις εκλογές οι οποίοι και προπληρώθηκαν τα οδοιπορικά και την εκλογική τους αποζημίωση μέσω της Τράπεζας Πειραιώς.
Στην δεύτερη κατηγορία εντάσσονται 50.000 περίπου έφοροι, δικαστικοί αντιπρόσωποι και γραμματείς που δεν κινήθηκαν εκτός νομού για να μετέχουν στις εκλογές και οι οποίοι θα πληρωθούν από την Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων με μια διαδικασία που γίνεται σε τρία βήματα.Πηγή: in.gr – διαβάστε περισσότερα

http://www.ethemis.gr/

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ σχολιάστε κόσμια