Παρασκευή, 1 Νοεμβρίου 2013

ΣΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΔΙΑΜΕΣΟΛΑΒΗΤΗ ΟΙ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΓΙΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΦΟΡΩΝ ΜΕΣΩ ΤΡΑΠΕΖΩΝ


Προτροπή να καταγγέλλουν στον Τραπεζικό Μεσολαβητή περιπτώσεις που υποκαταστήματα τραπεζών δεν δέχθηκαν για την καταβολή ή την επιστροφή φόρου το εκτυπωμένο από το διαδίκτυο εκκαθαριστικό σημείωμα απηύθυνε στους φορολογουμένους ο Γενικός Γραμματέας Δημοσίων Εσόδων κ. Χ. Θεοχάρης.

Ο Γενικός Γραμματέας Δημοσίων Εσόδων ζήτησε από τους φορολογουμένους να προχωρούν σε συγκεκριμένες καταγγελίες προς το Μεσολαβητή Τραπεζικών - Επενδυτικών Υπηρεσιών και όχι προς την Ελληνική Ένωση Τραπεζών.

Προς διευκόλυνση του κοινού ο κ. Θεοχάρης παρέσχε μέσω twitter και τα σχετικά στοιχεία επικοινωνίας με τον Μεσολαβητή Τραπεζικών - Επενδυτικών Υπηρεσιών (Μασσαλίας 1, 106 80 Αθήνα, Τηλ.: 210-3376700, Fax: 210-3238821, Ταχ.Θυρ.: 9166, 100 32, Αθήνα, e-mail: info@hobis.gr).

Πρέπει να σημειωθεί πως πολλές τράπεζες δεν εισπράττουν δόσεις από φορολογούμενους που προσκομίζουν εκτυπωμένα εκκαθαριστικά σημειώματα από το διαδίκτυο ή αρνούνται να τους καταβάλουν την όποια επιστροφή φόρου και αντί της διαδικτυακής εκτύπωσης απαιτούν το πρωτότυπο εκκαθαριστικό.

http://www.taxheaven.gr/
Πηγή: NEWSBEAST.gr

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ σχολιάστε κόσμια