Τετάρτη 7 Μαΐου 2014

ΑΠ: ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΥΣΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ


Οδηγίες για την αποφυγή ανεπιθύμητων καταστάσεων οι οποίες μπορεί να προκαλέσουν προβλήματα ενόψει των επικείμενων εκλογών, δίνει με δυο κατεπείγουσες εγκυκλίους, προς τους Εισαγγελείς Εφετών και Πρωτοδικών της χώρας, η Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου κ. Ευτέρπη Κουτζαμάνη.

Η κ. Κουτζαμάνη εφιστά την προσοχή στους συναδέλφους της για την έγκαιρη επίδοση των εγγράφων διορισμού στους δικαστικούς αντιπροσώπους και τα μέλη των Εφορευτικών Επιτροπών. Παράλληλα, ζητεί να γίνει η απαραίτητη συνεννόηση με τα κατά τόπους Αστυνομικά Τμήματα, ώστε την ημέρα των εκλογών να διατεθεί περιπολικό, προκειμένου οι Εισαγγελικοί λειτουργοί να περιέλθουν στα εκλογικά τμήματα για να διαπιστώσουν εάν έχει μεταβεί ή όχι ο εκλογικός αντιπρόσωπος και εάν έχει ξεκινήσει η εκλογική διαδικασία.

Όπως τονίζεται στις εγκυκλίους, σε περίπτωση που διαπιστωθούν προβλήματα στα εκλογικά τμήματα πρέπει αμέσως να ενημερωθεί ο Έφορος Δικαστικών Αντιπροσώπων και ο Εισαγγελέας Πρωτοδικών και στην συνέχεια τηλεφωνικά να ενημερωθεί η Εισαγγελία του Αρείου Πάγου.


http://www.lawnet.gr/

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ σχολιάστε κόσμια