Πέμπτη 3 Ιουλίου 2014

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ Δ.Σ. ΑΙΓΑΙΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΙΚΕΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ



Αίτημα για γνωστοποίηση της ημερομηνίας καταβολής της εκλογικής αποζημίωσης στους δικηγόρους του Αιγίου, απέστειλε με επιστολή του προς τον Υπουργό Οικονομικών και το Γενικό Γραμματέα Δημοσίων Εσόδων, ο Πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Αιγίου, κ. Γεώργιος Μπέσκος.

Η επιστολή κοινοποιήθηκε επίσης, στον Πρόεδρο της Ολομέλειας Δικηγορικών Συλλόγων Ελλάδος και σε όλους τους Προέδρους των Δικηγορικών Συλλόγων της χώρας.

Ο κ. Μπρέσκος αναφέρει χαρακτηριστικά:
“Δυστυχώς σε αρκετά μέλη του Συλλόγου μου, αλλά και πολλούς συναδέλφους σε όλη την χώρα δεν έχει ακόμη καταβληθεί η εκλογική αποζημίωση για τις πρόσφατες εκλογές. Υπήρχαν εξαγγελίες ότι οι πληρωμές θα ολοκληρωθούν μέχρι 25 Ιουνίου το αργότερο”.

Στη συνέχεια, προσθέτει ότι ”Είναι άδικο και ανεπίτρεπτο να δημιουργείται εύλογα αγωνία σε αρκετούς συναδέλφους για την τύχη και την ημερομηνία πληρωμής τους.”

Tέλος, ο Πρόεδρος παρακαλεί για την άμεση γνωστοποίηση της ημερομηνίας εξόφλησης των εκλογικών αποζημιώσεων και την άμεση πληρωμή των δικηγόρων, καθώς όπως σημειώνεται στην ανακοίνωση, “δεν είναι λογικό να έχει πληρωθεί μέρος αυτών και οι υπόλοιποι να παραμένουν απλήρωτοι, καθώς οι συνάδελφοι στις πρόσφατες εκλογές ξεπέρασαν τον εαυτό τους κατά την άσκηση των καθηκόντων τους και οφείλει η Ελληνική Πολιτεία να ανταποκριθεί άμεσα στο εύλογο αίτημά τους για την καταβολή της αποζημίωσης”.

http://www.lawnet.gr/

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ σχολιάστε κόσμια